Co nového přináší oblíbený Netflix od 6. do 12. prosince

Co nového přináší oblíbený Netflix od 6. do 12. prosince
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Děti si najdou nový animovaný film plný zvířat, milovníci staré válečné klasiky si připomenou bitvu v Ardenách a ošizeni nezůstanou ani příznivci kriminálních seriálů s mysteriózním nádechem. A je toho mnohem víc, co Netflix nabízí.

6. prosince

Voir (2021 - ?)

Nový dokumentární cyklus v režii Davida Priora, Tonyho Zhou, Taylora Ramose natočený pro Netflix má velké plány. Zatím na diváky a filmové nadšence, kteří milují filmy a vše, co se k nim váže, čeká 6 hodinových epizod, kde se bude vzpomínat na ty nejúžasnější, nejpřekvapivější, inspirující a nezapomenutelné scény z filmů, které změnily svět.

8. prosince

Carolin Kebekus: Poslední vánoční speciál

V prvním speciálu německého Netflixu s vánoční tématikou jedna z nejpopulárnějších stand-up komiček v zemi, Carolin Kebekus, baví diváky vyprávěním se sváteční nostalgií o zábavných společenských událostech.

10. prosince

Zpátky do divočiny

Ztřeštěný a pohodový animovaný film, který vznikl ve spolupráci Austrálie a USA zrežírovali Harry Cripps a Clare Knight.

Skupina nejsmrtelnějších zvířat Austrálie, unavená životem v zajetí, kde na ně lidé zírají jako na monstra, plánuje odvážný útěk ze své zoo do Outbacku, což je téměř neosídlená část země. Hlavní hrdinové jsou dobrosrdečný had taipani, koala, zhrzený pavouk, trnitá ještěrka, štír a další zajímaví tvorové. A pronásleduje je nevlídný ošetřovatel ze zoo.

Výspa světa

Sedmidílný kriminální seriál v režii Vinay Waikul nabízí nesourodou dvojici policistů z bezvýznamného horského města, kteří vyšetřují podivnou vraždu. V hledáčku je celá řada podezřelých. V průběhu vyšetřování se na povrch dostanou politické intriky a podvody. A aby toho nebylo málo, přidá se i děsivý mýtus z daleké minulosti.

Tvá neznámá

Mexický film pro „náctileté“ od Marie Torres z původní tvorby Netflixu vypráví příběh o přátelství dvou mladých lidí, kteří se seznámili díky jedné velké náhodě, kterou představovala špatně odeslaná textová zpráva. Navážou komunikaci a zamilují se do sebe. Nemají ani to nejmenší tušení, že se znají.

The Enemies (De Vijanden)

Belgický černobílý válečný film z roku 1968 se vrací do nebezpečného období bitvy v Ardenách, kde osud svádí dohromady belgického chlapce, zraněného amerického vojáka a německého vězně. Tato nesourodá trojice si i přes počáteční obtíže začne rozumět a vytvoří si mezi sebou přátelský vztah, který jim bude pomáhat v přežití. V režii Huga Clause si zahráli: Fons Rademakers, Del Negro, Robbe De Hert, Jan Matterne, Francois Beukelaers, Ida Bons, Ward De Ravet.

Dva

Španělský dramatický thriller od režiséra Mara Targarona vypráví příběh, který se pro dva lidi promění v noční můru. Vzbudí se vedle sebe v posteli nazí a mají k sobě přišitá břicha. Nemají tušení, co se stalo a co si počít. Postupně odhalují děsivou pravdu. Ve snímku si zahráli: Pablo Derqui, Marina Gatell, Kandido Uranga.

 

Zdroj: