Je vám už Netflix malý? Můžete se těšit na Disney Plus

Je vám už Netflix malý? Můžete se těšit na Disney Plus
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už je to vlastně hotová věc a je jen otázkou času, kdy se tato platforma objeví a rozvíří české streamovací prostředí. Disney+ nejsou jen animované pohádky a každý si může najít svůj oblíbený žánr.

O Disney+ se psalo už v minulosti, nakonec ale plány nějak vyšuměly. Tentokrát je to ale mnohem nadějnější, a tak se bude muset nejoblíbenější česká streamovací platforma Netflix utkat nejen s HBO Max, ale ještě s dalším konkurentem.

Pro diváky je to dobrá zpráva, protože konkurence tomuto sektoru může jen prospět.

Co čekat

Za vznikem streamovací platformy stojí americký gigant The Walt Disney Company, který má bezmála stoletou tradici a přestože Disney+ je poměrně čerstvou záležitostí, má už miliony uživatelů.

Jak uvádí aktuálně.cz, ohlášený příchod by se měl realizovat letos v létě.

Jak moc je reálná čeština

Velké diskuse se vedou o tom, zda bude nová platforma v češtině, ale nic konkrétního si ještě nikdo netroufne tvrdit. Uživatelské rozhraní v češtině musí být, pokud se chce nová služba na trhu chytit.

Vzhledem k tomu, že má Netflix téměř celou animovanou tvorbu nadabovanou, konkurence by měla přijít s podobnou nabídkou, pokud chce zabodovat. Nadějné je také komentování dokumentů National Geographic, které jsou součástí nabídky. Přece jen to není tak náročné jako dabovat marvelovské trháky.

Za kolik

V USA je služba za 8 dolarů měsíčně nebo 80 dolarů ročně. To by mohlo naznačovat předplatné kolem 180 Kč. Za 8 dolarů má americká rodina možnost sledovat souběžně službu na 4 zařízeních.

Ke sledování stačí chytrý telefon nebo tablet s Androidem nebo iOS, chytrá televize, počítač s webovým prohlížečem a třeba i Xbox.

Co zrovna frčí aneb malá ochutnávka

Shang-Chi a legenda o deseti prstech: Jde o nový film, který šel v září do kin a je plný bojového umění.

Duše: Animovaný příběh nejen pro děti o tajemném místě, kde se rodí duše. A jeden učitel, který na takovém místě nešťastnou náhodou skončí, hledá způsob, jak zpět, motivuje nové duše, aby cestu podnikly s ním, protože to stojí za to.

Avengers Infinity War a Avengers Endgame: Dobrodružství s hvězdami, jako je Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans nebo Scarlet Johansson potěší všechny milovníky žánru, stejně jako dalších více než dvacet titulů ze série Avengers.

A je toho mnohem a mnohem více. Už aby bylo léto!

 

Zdroj: