Nastartujte svou filmovou kariéru v mezinárodní soutěži Nespresso Talents

Nastartujte svou filmovou kariéru v mezinárodní soutěži Nespresso Talents
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Právě se rozbíhá mezinárodní soutěž určená pro mladé filmaře, s názvem Nespresso Talents. Tento každoroční projekt pro letošní rok nese podtitul „Pozitivní spirála, aneb jak jeden dobrý skutek dokáže změnit svět k lepšímu.“ Přidáte se k letošní výzvě i vy?

Máte čas do konce května!

Přejete si zúčastnit se projektu a zařadit se tak mezi uchazeče o velmi štědrou finanční odměnu? Uzávěrky přihlášek je již 31. května. Konkrétně se bude jednat o krátký film, který bude zpracován na výšku. Právě tento způsob přehrávání videí je v poslední době stále oblíbenější.

Soutěž i poslání

Filmové talenty z celého světa mají pod taktovkou společnosti Nespresso jedinečnou možnost, aby dokázaly, co v nich je. Současně je mottem letošního ročníku velká inspirace k tomu, aby se tvůrci snažili změnit svět k lepšímu.

Čeká na vás slušná výhra!

Už cítíte ve svých kostech tu pravou motivaci? Možná by se ještě slušelo dodat, že na tři nejlepší autory čeká finanční odměna postačující na rozjezd filmové dráhy. Během července letošního roku tak bude pro české kolo soutěže oznámen termín vyhlášení vítězů. První místo obdrží 3000 eur, druhé a třetí pak shodně po 1000 eurech. Slušné, že?

Vaše soutěžní video je možné nahrát až do konce května na adresu Nespresso.com/talents. Na stejném webu bude následně zveřejněno 30 nej snímků z celého světa.