Moje máma veterinářka – sobecký manžel chce mít domácí puťku

Moje máma veterinářka – sobecký manžel chce mít domácí puťku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak se Susanne vyrovná s nátlakem manžela? A co se stane, až Klaus zjistí, že už ho Susanne nebude denně očekávat s teplou večeří? 

Stále jsou na světě muži, co si myslí, že žena patří za plotnu a měla by se celý život věnovat pouze jim a dětem. Naštěstí už je dnes jiná doba a většina moderních manželů respektuje práci svých žen. V tomto případě měla Dr. Susanne Mertensová v seriálu Moje máma veterinářka bohužel smůlu.

Její manžel Klaus má totiž o životě své manželky zastaralé představy. Je zcela rozhodnutý ji přesvědčit, aby se do práce nevracela. Susanne je ale silná a chytrá žena, která ví, co chce. Zároveň si je plně vědoma faktu, že když ji bude manžel pomáhat, hravě zvládne práci i starost o syna a domácnost.

Jenže problém právě nastává, když se má do chodu domácnosti zapojit její manžel. Klaus zkrátka chce být opečovávaným mužem a představa, že by měl k té péči sám přispět se mu vůbec nelíbí. Smíří se nakonec s faktem, že je jeho žena na plný úvazek veterinářkou, anebo se jí bude snažit házet klacky pod nohy? Je jasné, že buď bude muset někdo ustoupit, jinak se jejich vztah nakonec rozpadne.

Svou roli v tom jistě sehraje i sympatický lékař a otec kamarádky jejich syna, se kterým se Susanne velmi často potkává. Ale ani přílišná pracovitost, není-li za častou absencí Klause u rodinných večeří něco jiného, jistě manželství nepomůže. Celé skutečnosti nepřispívá ani to, že Klaus využívá každé příležitosti Susanne vyčíst, že není doma. Vypadá to tedy, že toto manželství již nebude mít dlouhého trvání.

Zda nás nakonec překvapí a všechno zvládnou, to jistě zjistíme v dalších dílech. Jisté je, že na oba dva čekají těžké chvíle a složitá rozhodnutí. O to složitější budou, když spolu vychovávají syna. Budete jim držet palce, nebo byste Dr. Susanne Mertsovou viděli raději v náručí milého pana doktora? 

Zdroje článku: