Stane se představitel Mikyho Mázla z Ordinace v růžové zahradě dětskou hvězdou?

Stane se představitel Mikyho Mázla z Ordinace v růžové zahradě dětskou hvězdou?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatický blonďáček Jakub Jenčík není před kamerou úplným nováčkem a začíná sbírat své herecké zkušenosti. Je mu deset let a už se o něm mluví jako o velkém talentu, který je srovnáván s Tomášem Holým.

Jakub Jenčík už je v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 nějakou chvíli a v některých epizodách dostává i poměrně dost prostoru. Jeho role ale není moc výrazná a je založená jen na tom, že jako Miky Mázl začíná přicházet do let vzdoru, stále se těžce vyrovnává s tím, že ze dne na den přišel o otce a trochu zlobí svou seriálovou nevlastní matku, která ho vychovává. 

Objevil se také v epizodní roli v seriálu Specialisté a Anatomie života. Hvězda se z něj stává až v současnosti, protože v kinech je film Vyšehrad: Fylm, který je volným pokračováním seriálu Vyšehrad, a podle Šárky Vaculíkové, která ve filmu hraje, je malý Jakub ozdobou filmu a zpestřil herecké obsazení, které je podobné tomu seriálovému.

Jakub Štáfek na dětského herce nešetřil chválou. Ve filmu hrají otce a syna a Štáfek se už teď naparuje, že objevil novou dětskou hvězdu.

A jak to vypadá, o vycházející hvězdu je velký zájem. Do své minisérie Pozadí ho obsadil Jan Hřebejk, objeví se i v dramatu Běžná selhání, což je film natočený ve spolupráci s Itálií, Maďarskem a Slovenskem. Už ve filmu Vyšehrad se setkal s Jakubem Prachařem, se kterým pracoval i na posledním projektu, kterým je komedie Buď chlap!, kde se objeví také s populárními herci, jako jsou Tereza Ramba nebo Ondřej Sokol.

Jakub Jenčík, TV Nova

Desetiletý blonďáček byl hostem v Show Jana Krause, kde bavil lidi tím, že prohlásil, že když mu to neklapne s herectvím, tak půjde do žluté vesty. Vzhledem k tomu, že má hodně složitou výuku kvůli natáčení, a přesto má samé jedničky, tak se nejspíš o svou budoucnost nemusí bát. Třeba než přijde čas volby, už ho herectví bavit nebude a půjde studovat úplně jiný obor, jako to udělal právě Tomáš Holý.

Zdroj článku: