Michaela Badinková jako doktorka Mázlová z Ordinace jde po trnité cestě. Má vůbec něco se svou postavou společného?

Michaela Badinková jako doktorka Mázlová z Ordinace jde po trnité cestě. Má vůbec něco se svou postavou společného?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michaela Badinková v roli Aleny Mázlové zažívá další rodinné tragédie. Scenáristé ji sice neposílají do vězení jako Aničku Slováčkovou, ale rozhodně její postavu nešetří. Dočká se Alena někdy klidu?

Sotva se utrápená doktorka vzpamatovala z nejasné smrti své životní lásky Čestmíra Mázla, začala si románek s o hodně mladším medikem, a když se dokázala vypořádat s předsudky i s odsouzením nejstaršího Čestmírova syna, který čekal, že bude do smrti truchlit, přišla další rána.

Těhotenství ji napřed vyděsilo, ale jak plynuly dny, začala si na představu dalšího dítěte zvykat. Nakonec, ani s Benem to neměla snadné a jak byla nakonec ráda, když se narodil. Smířila se i s tím, že bude na další dítě sama, protože Ondra reagoval na novinku jinak, než čekala a s matkou dospěly k názoru, že ještě není na dítě připravený.

Jenže potom přišly dvě rány najednou. Není to na jednu ženu už trochu příliš?

Alena se na první těhotenské prohlídce dozvěděla, že v sobě nosí mrtvý plod. Následně samovolně potratila. A co bylo ještě horší, že nedostala ani dost času, aby se vzpamatovala a svůj smutek zpracovala.

A přišla další rána. Přestože se Ondra snažil ze všech sil svůj zdravotní stav zatajit, nakonec se Alena dozvěděla, že ho možná čeká boj o život. Přijde o dalšího partnera?

Teprve další díly přinesou jasno, ale zatím to s Ondrou moc dobře nevypadá.

Po dramatických okamžicích se Michaela vrací domů do láskyplného domova

Když přijde Michaela Badinková (43) z práce, čeká ji úplně jiný život a určitě by neměnila. Jejím životním partnerem je herec Jan Teplý, se kterým má dvě zdravé dcery, starší Evelínku a mladší Emilku. Evelíně už bude 12 let a začíná mít na mámu mírně kritický názor, což Michaela bere s humorem. Emilce je 8 a zatím je pro ni máma středobodem života, což si Michaela užívá, protože ví, že jí děti rostou před očima.

Sympatická herečka rozhodně není zastáncem sparťanské výchovy a snaží se děti připravit na dospělost tak, že s nimi svůj život sdílí.

V rozhovoru pro Můj svět se se o tom zmínila:

„Pokud bychom se báli spolu životy sdílet, bylo by to špatně. Nechci být za každou cenu autoritou jen proto, že jsem maminka a starší, ale spíše si přeji, aby to vzniklo z přirozeného respektu. Aby ten respekt vyvěral ze vzájemného pochopení a lásky. Nebyl nařízený, vynucený.“

Škoda jen, že příjemná a spokojená herečka nemůže kousek svého rodinného štěstí přinést i Aleně z Ordinace. Alespoň jedna šťastná postava by tam být mohla.

Malá vzpomínka

Zdroj článku: