Matouš Ruml se v podobném těle vrací do Ulice

Matouš Ruml se v podobném těle vrací do Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla s Kryštofem kolaudují nový byt a na oslavu přijde i Jakub Štěpánek, synovec policejního náčelníka. Jak se tam vezme? Pozve ho Jirka Herman, na kterého se Jakub z jednoho určitého důvodu upne. Jirkovi se však nechce Jakubovi pomáhat, a tak svede rafinovaně pozornost na Karlu. Jakub totiž přijde k Marečkům čerpat inspiraci. Proč?

Při kolaudaci vypadnou pojistky a Jakub je přijde opravit. V bytě však najde Věru s Lubošem a Věra ho nechce nechat odejít, dokud se jí nebude legitimovat. A tak musí s pravdou ven. Není totiž žádný odborník na elektřinu ale na příběhy. Věra s Lubošem nechápou, a tak se vyptávají dál. Z Jakuba Štěpánka tak vypadne, že čerpá inspiraci pro svůj scénář, se kterým doufal, že mu Karla pomůže. Budou mít Marečkovi nového známého? A kdo další padne Štěpánkovi do oka.

Vzhledem k tomu, že se jedná o mladou krev a sympaťáka, o známé jistě nebude mít nouzi. A tak jako se přes Jirku Hermana dostal ke Karle, mohl by se přes něj dostat i ke Gábině, která právě přijíždí zpátky do Ulice. Z čehož by však Herman radost neměl. Než se však dozvíme více, jistě byste se chtěli seznámit s tím, kdo Jakubovi Štěpánkovi propůjčil svou tvář. 

 
 

Jan Mansfeld, to je herec, kterému byl Jakub svěřen. Je to rodák z Českých Budějovic a slušně válí na kytaru. Má okouzlující úsměv a až ho poprvé spatříte, jistě si řeknete, že je někomu velmi podobný. Jeden takový přitažlivý muž se v Ulici už objevil. Byl to Matouš Ruml, který ztvárnil učitele fyziky Davida Kučeru. Při jízdě autem Jan rád tráví čas poslechem a zpěvem Draculy a jeho vzorem pro pěstování kondice je Rocky. Zahrál si jednu z hlavních rolí basketbalové hvězdy ve filmu Zlatý podraz, kvůli kterému prošel i basketbalovou průpravou. 

 

Zdroj: