Kdo dokáže Markovi otevřít oči a dokázat mu, že ho Mína podvádí?

Kdo dokáže Markovi otevřít oči a dokázat mu, že ho Mína podvádí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro Marka je jeho vztah s Mínou dokonalým. Proč ale mají jeho bratr i nejlepší kamarádka Viky o Míně pochybnosti? Mína ve skutečnosti žije dvojím životem a kromě vztahu s Markem má ještě bohatého milence. Podaří se Markovi zjistit pravdu o tom, jaká je Mína ve skutečnosti?

Marek Rokl a jeho partnerka Mína jsou spolu už nějakou dobu. Možná to je důvodem, proč si Mína Sládková našla bohatého milence Davida. Může si dovolit jí koupit drahé dárky, na které nemá barman Marek peníze. Zatímco David by si ale přál mít Mínu jen pro sebe a zahrnout ji luxusem, ta stojí i o Marka, který ji zase opravdově miluje a je pozorný a hodný.

Zatímco si Mína užívá výhody obou mužů, Marek o jejich vztahu nemá pochybnosti a narážky Vojty a Viky nebere vážně. Ti ovšem mají oči otevřené a poznají, že Mína není žádný svatoušek a vůbec není taková, za jakou ji má Marek. Dvojí život je ale vždy riskantní a nakonec se Míně vymstí.

Mína si během rychlé schůzky s milencem Davidem nedá pozor a nevšimne si, že je přistihne právě Markova kamarádka Viky. Ta se vydá hned za Markem do baru, aby mu o tom, co viděla řekla, protože je „Mařena“ její nejlepší přítel a Viky nechce, aby ho Mína vodila za nos.

Marek ale nebere Viky vážně, protože ona i jeho bratr si jej kvůli Míně dobírali už nesčetněkrát. Na Viky se naštve a nechce se s ní o Míně vůbec bavit.

Mína (Natálie Halouzková), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Ta stále přemýšlí, jak si v této situaci poradit, a nakonec se rozhodne Mínu konfrontovat v ZOO. Mína si ale věří, že jí Marek plně důvěřuje a Viky vyhrožuje, aby je s Markem nechala na pokoji. Jenže jí v ZOO navštíví také její milenec David a Mína začíná ztrácet pevnou půdu pod nohama. Aby David nedělal problémy, souhlasí, že se s ní sejde večer v restauraci.

Během večera se Mína sejde s Davidem a Markovi mezitím volá zákazník, který má zájem o jejich catering, aby se s ním přišel dohodnout do té stejné restaurace na objednávce. Tento falešný hovor zařídil Markův bratr Vojta, který chce pro bratra konečně lepší přítelkyni. Viky přichází do baru s tím, že by Markovi o Míně neměli říkat, protože jej nechce zranit a ví, že Marek Mínu opravdově miluje.

Jenže to už je pozdě, Marek se vydává do restaurace, kde Mínu přistihne při polibku s milencem. To je pro něj poslední kapka. Bohužel pro Viky se Markova zlost sveze na ni a on tak nejenže končí s Mínou, ale ukončuje i svoje přátelství s Viky.

Zdroje článku: