Jako Judith ze seriálu Dva a půl chlapa se na obrazovce objevila před 17 lety. Z otravné exmanželky je dnes sexy baba

Jako Judith ze seriálu Dva a půl chlapa se na obrazovce objevila před 17 lety. Z otravné exmanželky je dnes sexy baba
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Upjatá exmanželka Alana Harpera ze slavného seriálu Dva a půl chlapa, Judith Harper, letos oslaví 55 let. Její herecká představitelka, Marin Hinkle, na to ale rozhodně nevypadá. Je to stále sexy žena, která si se stárnutím hlavu neláme, protože na ní není prakticky vidět. Jak se má od skončení natáčení ikonického seriálu?

Marin se narodila se v Dar es Salaamu v Tanzanii americkým rodičům, otci z New Yorku a matce z Minnesoty. Je italského (od svého dědečka z matčiny strany), norského, irského, anglického a německého původu. Její rodiče se setkali, když sloužili v Mírovém sboru. Její rodina se přestěhovala do Bostonu ve státě Massachusetts, když jí byly čtyři měsíce. O dva roky později se narodil její bratr Mark. Její otec, Rodney je učitel ve výslužbě. Její matka, Margaret, je soudkyní Massachusettského vrchního soudu.

Čtěte také: Jon Cryer alias Alan Harper ze seriálu Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Proč na natáčení nerad vzpomíná?

Herectví bylo až druhou volbou

Marin chtěla být baletkou a studovala tanec až do svých 16 let, kdy její taneční touhy ukončilo zranění kotníku. I když se rodiče obávali jejího rozhodnutí věnovat se herectví, přesto ji podpořili, aby šla za svými sny. Vystudovala Brown University, a poté se zapsala na New York University, ale podle ní samotné byla na hodinách herectví hrozná. V roce 1992 potkala svého manžela Randalla, newyorského divadelního režiséra. Po jejím úspěchu se oba přestěhovali do hollywoodského domu.

Čtěte také: Herečka Conchata Ferrell odešla do hereckého nebe. Zavzpomínejte na ty nejlepší hlášky, kterými nás bavila v roli Berty

Marin Hinkle dnes

Role v sitcomu pro Marin Hinkle nebyla zdaleka poslední, herectví se věnuje naplno, a její filmy jsou důkazem toho, že jí to stále jde. V roce 2017 se objevila ve filmu Jumanji: Vítejte v džungli, a navíc i jeho pokračování Jumanji: Další level z roku 2019. V loňském roce jste ji mohli vidět ve snímku Before/During/After.

Čtěte také: Sasha Mitchell: Jak dnes vypadá a žije herec, který svým „čéče“ bavil řadu let fanoušky seriálu Krok za krokem

V jakém filmu ji uvidíme letos?