Jak vypadat krásně i po padesátce? Zeptejte se Mahuleny Bočanové, ředitelky Dariny z Ordinace v růžové zahradě 2

Jak vypadat krásně i po padesátce? Zeptejte se Mahuleny Bočanové, ředitelky Dariny z Ordinace v růžové zahradě 2
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mahulena Bočanové patřila a patří k výjimečně krásných ženám s osobitým kouzlem. Kdybyste se zúčastnili ankety a měli byste odpovědět na otázku, kdo ze slavných žen má nejkrásnější úsměv, favoritkou by jistě byla právě Mahulena Bočanová se svými dolíčky ve tvářích. I když je jí přes padesát let, stále vypadá skvěle. Jak jen to dělá?

Mahulena Bočanová od svých fanoušků sklízí jen samou chválu. A co více, sklízí pochvaly i od fanynek, od žen, což je v ženském světě dost nevídané. Podívejte se, jaké komentáře od dam sklidila k své instagramové fotce s make-up artistou Pavlem Kortanem a fotografem Ivanem Mladenovem.

„Jak to děláte, že jste pořád tak krásná? 😍❤️❤️”

„Zdravim Mahu, krasne nalicena. Proste kocka.🙌”

„Mahu tys ale kus baby , kdybys viděla na fotce mě😂. 🙌”

Jak to tedy oblíbená a obdivovaná „Mahu” dělá? 

Dalo by se říct, že svůj krásný základ má už od přírody. Její maminka byla půvabnou krasobruslařkou. Mahulena pohybový talent jistě zdědila, a tak není divu, že se několik let živila tancem profesionálně společně s tanečním partnerem Jaroslavem Kunešem. V první řadě taneční soutěže StarDance předvedly takové mistrovské výkony, že po několik dalších lety byli žádaným tanečním párem na všemožných společenských akcí. Začít v jednačtyřiceti letech naplno tančit a vystupovat na jevištích, to chce velkou kuráž a tělo nabité energií, a to Mahulena jistě má. Rovněž se společně s tancem pustila i do zdravé výživy a je propagátorkou různých doplňků stravy a zamilovala se do Keto Diety. 

A co je neméně důležité proto, aby si člověk zachoval mladého a svěžího ducha a tím pádem i mladistvou tvář, je umět si ze sebe udělat i legraci tak, jak to umí právě Mahulena Bočanová.

Zanedlouho se na ni můžete těšit v pokračování Ordinace v růžové zahradě společně s jejím seriálovým exmanželem Robertem Jaškówem a nejlepším přítelem Martinem Zounarem na Voyo.cz. 

Zdroj: