Magda kývla na bydlení v Německu. Znamená to, že v Ulici končí?

Magda kývla na bydlení v Německu. Znamená to, že v Ulici končí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magdina nálada je stejně proměnlivá jako počasí v dubnu a řada divaček se udivuje nad tím, jaké s ní má Mirek zlaté nervy. Teď Magdě nabídl život v zahraničí a ona v touze utéct pryč od Prokopa na tuto nabídku kývla. Jenže –⁠ je to její konečné rozhodnutí, nebo ještě otočí?

Chystá se konec Magdy v Ulici?

Pamatujete, když se Magda v Ulici objevila? Začala pracovat ve škole, měla kratší vlasy a chodila hodně barevně oblékaná. V té době ještě v Praze nikoho neznala a časem se k ní přistěhovala její vážně nemocná maminka. Za celou dobu měla v Ulici jen pár vztahů. Vážně chodila s Eddiem, ale nevyšlo to, protože v tu dobu řešila mámu. Pak se jí do cesty připletl Prokop.

Jenže ani Prokop tehdy nebyl úplně podle jejího gusta. A pak se objevil Mirek. Na jednom výletě je spolu seznámil Prokop. Ti dva se do sebe zamilovali, ale byli jako oheň a voda. Magda měla omezený rozpočet, Mirek naditý účet. Magda byla ve spoustě věcí zdrženlivá, Mirek šel do věcí s rozmyslem, ale bez strachu. Přesto ti dva spolu chystají svatbu. Jenže se ukázalo, že mezi Magdou a Prokopem to jiskří.

Ve snaze mu uniknout, Magda přikyvuje na Mirkovu nabídku odjet do Německa. To by však znamenalo, že se Magda z Ulice i s Mirkem ztratí stejně jako jiná učitelka Tereza Jordánová. Nebude divákům chybět?

Magda ztratila kus sebe

Je pravda, že s Mirkem ztratila Magda kus sebe. Bezstarostnému životu přišla na chuť. Prakticky se může věnovat čemukoliv, protože Mirek Magdu vždy podpoří. Nakoupí, vezme ji na večeři i na dovolenou. Tak proč pokukuje po Prokopovi?

Celá situace je zamotaná a je tedy možné, že se opravdu Magda provdá za Mirka a zmizí s ním do zahraničí. Jenže poslední dobou Mirek znejistěl. Magdino chování nechápe a teď začíná vymýšlet také Prokop, který mu oznámil, že mu nepůjde za svědka. Je tedy možné, že místo stěhování do Německa se v Ulici odehraje drama, když Mirek zjistí, co mu ti dva za jeho zády provádějí. 

Zdroj článku:
  • autorský text