Lucifer a Chloe vs. nové problémy: Konečně je tu trailer pro poslední řadu seriálu „Lucifer“

Lucifer a Chloe vs. nové problémy: Konečně je tu trailer pro poslední řadu seriálu „Lucifer“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před chvíli bylo konečně zveřejněno přesné datum, kdy se můžeme podívat na (nejspíše definitivně) poslední řadu úspěšného netflixovského seriálu „Lucifer“. Nyní se na internet dostal i první trailer a ten nám slibuje chaotickou jízdu a nečekané obraty.

Lucifer Morningstar – Bůh

Na konci poslední epizody se ze samotného satana stal Bůh a nový trailer ukazuje, že tuto pozici sice miluje, ale současně si s ní neví rady. Rychle pozná, že práce Boha je docela těžká a problémy nenechají na sebe moc dlouho čekat. Pomoc hledá u své psycholožky Lindy, jenže dokáže zrovna ona jemu poradit?

Jedině Chloe mu je opravdovou podporou, která nejspíše plně převezme roli "paní Bohové". V traileru je vidět, že takzvaný „Deckerstar“, jak fanoušci pojmenovali tento pár, bude spolu řešit všechny problémy.

Zajímavé novinky

Novým hlavním protihráčem bude dle filmstarts.de Rory, sestra Lucifera (Pozor! Nikdy se tu předtím neobjevila), která si přeje Luciferovou smrt (i když nevíme proč). To bude nejspíše zkoušet i převtělená do Chloe, protože vidíme intensivní souboj mezi Luciferem a Chloe.

Dalším překvapením je animovaná, respektive kreslená sekvence, jako ze starých dobrých komiksů z 90. let, na které jsme se vždycky o víkendu těšili. Ale nejlepší bude, když se na to kouknete sami. 11. září bude premiéra a níže menší preview.

Zdroj: