Love Island: Vila ožila, mužské osazenstvo už stačilo své protějšky zkritizovat

Love Island: Vila ožila, mužské osazenstvo už stačilo své protějšky zkritizovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do vysněné vily už se dostavili její nájemníci, kteří budou s televizními diváky dlouhé dva měsíce. Nikdo se nezmínil, že by pro něj hlavním motivem byla finanční odměna a všichni se chtějí bavit. Je ještě brzy odhadnout, zda budou oni bavit diváky.

Příjezd do vily

Nejprve se do vily pod vulkánem sjely mladé ženy a všechny se shodly na tom, že chtějí vysoké partnery. Ale ony si vybírat nebudou. To je chlapská práce. I když, mohou projevit své sympatie, a tak trochu se nabídnout. Zatím panovala v ženském osazenstvu až moc dobrá nálada a uvidíme, jak jim to dlouho vydrží.

Do ženské společnosti se postupně přidávali i muži a spárování bylo docela rychlé. Jak vyplynulo z pozdějších rozhovorů, většina z nich počítá s tím, že si partnerky brzy prostřídají, takže první spárování nijak moc neřešili. Některé páry už po chvíli věděli, že jejich vztah bude jen kamarádský a například David se rovnou zmínil, že Natálie, kterou si vybral, mu až tak moc nesedí. Otázkou je, proč si ji tedy vybral.

Párování bylo rychlé

Kromě páru Natálie a David, jsou další dvojice Kryštof a Hanka, Zbyněk a Sára, Štefan a Denisa a Tina a Jakob. Senegalka Tina si musela počkat, ale nakonec byla ráda, že Jakob přišel až poslední, a tak si na sebe tak nějak zbyli.

A jak moc se diváci trefili, když posílali tipy, kdo se ke komu hodí?

Kryštof a Hanka

Hanku diváci chtěli nejčastěji vidět se Zdenkem. Kryštofovi však padla hned do oka a vybral si ji v prvním párování.

Zbyněk a Sára

Sára byla nejčastěji spojována s Jakobem, méně už se Štefanem a Zbyňkem. Když však viděla přicházet vysokého Zbyňka, sama vystoupením z řady projevila zájem a Zbyněk to ocenil.

Štefan a Denisa

Ke Štefanovi se žádná dívka nehrnula. Možná proto, že není tak vysoký, jak si přítomné krásky vysnily. Denisa byla diváky nejčastěji spárovaná se Zbyňkem, Kryštofem a Davidem.

David a Naty

Tento pár často volili i fanoušci show, ale ještě častěji k Naty dávali Kryštofa. David si vzal Naty i přesto, že se mu nabídla už spárovaná Denisa. Ale on asi nechtěl dělat hned zlou krev, a tak si vzal Naty, který byla volná. Láska na první pohled to nebyla.

Jakob a Tina

Tento pár se hodně líbil i tipujícím fanouškům a Jakob se dušoval, že by po Tině sáhl, i kdyby byla volná i jiná děvčata.

A ve vile začínají hry a mejdany, aby se všichni co nejrychleji poznali. Tina tak olízala Jakoba, Zbyněk předváděl smažící se šunku a Hanka se svěřila, že nejdivnější místo, kde měla sex, bylo auto.

První bombshell už je v akci

V ženském osazenstvu už v první epizodě přinesla rozruch první bombshell, kterou je Natálie, bývalá finalistka Miss Czech Republic. Která je po vztahu s Lukášem Vlačuhou (kadeřník celebrit) opět volná a doufá, že si zaflirtuje se všemi muži ve vile. To by také mohlo být pro některou z pětice kmenových žen ve vile osudné, kdyby ji Natálie připravila o partnera.

Jak se bombshell svěřila, hledá zatím spíše jen zábavu, a to byl také důvod, kvůli kterému se rozešla s o 11 let starším přítelem, který chtěl dítě. Ona si chce ještě budovat kariéru a něco prožít, což si teď může splnit.  

Kromě reality show je pro diváky připravená zajímavá show Beach Hut, která bude přinášet exkluzivní rozhovory přímo z Kanárských ostrovů, aby měli diváci co nejvíce informací. Show uvádí loňská finalistka Gabriela Gašparová -Gabi (na úvodní fotografii) , která prostředí zábavné show důvěrně zná a láska, kterou ve vile potkala, ji vydržela. Na ostrově se objeví i Petr Havránek (Pítr), který si odskočí z Ordinace v růžové zahradě, kde hraje pacienta kamenické nemocnice. Jeho úloha v show se teprve ukáže.

Zdroje článku: