Love Island: Bombshell Natálie oznámila v červnu přátelský rozchod s přítelem. Nebyla to finta, jak se dostat do vily?

Love Island: Bombshell Natálie oznámila v červnu přátelský rozchod s přítelem. Nebyla to finta, jak se dostat do vily?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Natálie Kočendová je v současné době nejoblíbenější dívkou reality show Love Island, která se právě rozběhla. To, co řada diváků a fanoušků nechápe, je spárování s Davidem. A dobrovolně!

David je nejpříšernějším klukem z vily, který je nedospělý, nezdvořilý, nedá dohromady jednu normální větu a „huhlá“ tak, že by potřeboval otitulkovat. Navíc se projevuje tak, že mu vlastně jakýkoliv kontakt se ženami vadí. Jeho věty, že je Natálie trubka nebo že soutěž není o tom, že se bude ocucávat, už baví internet. David je možná urostlý, ale jen stěží si lze představit, že má osobní kouzlo pro tak hezkou dívku, jakou je Natálie.

Navíc tím, že se Natálie hned od prvního okamžiku soustředila na kluka, o kterého ani moc jeho partnerka nestála, ji tak trochu vyřadilo z role bombshell. Žádné vztahy ve vile nenarušila a Naty spíš spadl kámen ze srdce, když se nedospělého a nevychovaného Davida zbavila.

Natálie není v mediálním světě neznámá a má za sebou několik úspěchů v soutěžích krásy. Přestože se ve vile tváří jako naivní dívka, která má jako jediné poslání obdivně vzhlížet k Davidovi, má za sebou dvaadvacetiletá modelka velice bolestnou životní zkušenost.

Natálie potratila dítě v šestém měsíci těhotenství. Na sociálních sítích vzbudila vlnu nevole tím, že zveřejnila fotku s mrtvým chlapečkem. To podle mnohých už bylo daleko za hranicí truchlení po tak velké ztrátě. V té době měla oporu ve svém partnerovi Lukáši Vlačuhovi.

Trochu podezřele působí skutečnost, že pár, který překonal i tak těžkou dobu, kdy se jim zhroutil plán na založení rodiny, se najednou rozešel právě v době, kdy Natálie vyhrála Top Model of the World a kdy probíhaly castingy do vily. Navíc, rozchod byl označený jako velmi přátelský. Za rozchodem byla údajně touha jejího partnera mít děti a Natálie se rozhodla k budování kariéry. Tu začala tím, že se přihlásila na casting do reality show, kde by nejspíš neuspěla, kdyby měla přítele.

Pak by dokonce dávalo i smysl to, že si vybrala toho největšího ňoumu z vily, který je mentálně asi na úrovni patnáctiletého klučiny. Má jistotu, že ji nebude uhánět a ani naznačovat žádné intimnosti, které by i ona nechtěla.

Dobře. Chytí se za ruce a párkrát si dají před kamerou pusu.

Ale je to opravdu tak, že hledají lásku? Nepřišlo jen mladé modelce vhod, že by se bez velkého přičinění mohla více zviditelnit? Nakonec, inspiraci mohla najít u Nely Slovákové. Pořád se najde někdo, koho zajímá, co zrovna dělá. A přitom pouze vyhrála kdysi dávno nějakou podobnou reality show. Velkou popularitu měli i účastníci reality show Survivor. Nakonec i takový Petr Havránek, který byl ve stejné vile, jako je teď Natálie, se dokázal zviditelnit a dostal malou roli v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Sice většinu času zatím trávil v kómatu v posteli, ale už může tvrdit, že má za sebou hereckou zkušenost.

Je trochu nesmysl uvést jako důvod rozchodu s dlouholetým přítelem růst v kariéře, kterému vztah brání a obratem se objevit v reality show, kde je podstatou hledání lásky. Nemyslíte?

Natálie Kočendová, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroje článku: