Kryštof Mareček z Ulice v seriálu dospěl

Kryštof Mareček z Ulice v seriálu dospěl
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kryštofa Marečka, kterého v Ulici hraje Kryštof Rímský, znají diváci především jako Máru. V Ulici je už od roku 2007 a za tu dobu prošel opravdu velkou proměnou. Z lehkovážného floutka se proměnil ve zodpovědného tátu od rodiny.

Mára z Coolny

Kryštof Mareček, mnohem známější pod přezdívkou Mára, Ulici svou postavou oživuje v roce 2007. V seriálu se objevuje v souvislosti s otevřením baru Coolna. Ten později vlastní společně s Monikou Farskou, se kterou později tvoří pár. I přesto, že to Monice a Márovi jednu dobu velmi klape, scénáristé si pro ně nepřipravili další dějovou linku.

Po opakovaných rozchodech se Monika s Márou rozchází. Hlavním důvodem je fakt, že zatímco Mára se chce usadit a založit rodinu, Monika se na to ještě necítí, a tak odcestuje do Afriky jako dobrovolník.

Ještě před tímto vztahem chodil s Terezou Jordánovou. V roce 2008 zavinil autonehodu, ve které se těžce zranila právě Tereza. V roce 2011 kšeftuje s Eliášem, kterého diváci moc nemusí. Potom se na nějakou dobu v seriálu odmlčí. V roce 2015 přichází do Ulice nová postava Tonyho Bendy, kterou hraje Ondřej Volejník. Je to dávný Márův kamarád a kvůli němu na Kryštofa praskne jeho dávná temná minulost.

Od roku 2017 zažívá postava Máry velký životní obrat

V jednu chvíli se zdá, že to s postavou Máry v Ulici jde z kopce. To hlavně když řeší staré dluhy a rozchází se s Monikou Farskou. Od roku 2017 však pro něj scénáristé připravili v Ulici velký životní obrat. Mára se setkává s Karlou, se kterou později začne tvořit pár.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Společně s Karlou začnou bydlet, později adoptují osiřelého Vojtíška a společně řeší všechny útrapy adopce. Karla s Márou dokonce otěhotní, v což po dlouhém snažení už nikdo nedoufal. Společně s Márou tvoří jednu velkou rodinu. Ani té se však nevyhýbají problémy.

Ačkoliv se může zdát, že Mára v podání Kryštofa Rímského konečně dospěl a usadil se, opět je sveden na temnou cestu. Mára chce vylepšit rodinný rozpočet, přeprodává nezdaněné cigarety a převáží kradené zboží. Za to mu dokonce jednu dobu hrozí vězení. Nakonec z toho vyvázne jen s obřím dluhem, na který musí vydělat v zahraničí. To mu rodinnou pohodu velmi komplikuje. Společně s Karlou a jeho rodiči však nakonec vše zvládnou.

Mára je v Ulici oblíbený

Od roku 2007, kdy v Ulici Kryštof Rímský působil poprvé, prošla jeho postava Máry opravdu velkou životní proměnou. Je velmi zajímavé, že se životní příběh Máry docela dost podobá životnímu příběhu Kryštofa Rímského, který ve svém životě také řešil temnou stránku svého života. Kryštof Rímský se netají tím, že ho v mládí z cesty svedly tvrdé drogy.

Záchranným lanem pro něj bylo divadlo, ve kterém začal hrát.

Aktuálně se děj kolem Máry v Ulici uklidnil a diváci jej mohou vidět, jak společně s Karlou pomáhá svým rodičům, kteří řeší zdravotní problémy.

 

Zdroje: