Krušné časy pro ZOO – přestane ji Sidonie podporovat?

Krušné časy pro ZOO – přestane ji Sidonie podporovat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sidonie se možná usmířila s vnučkou Aničkou, ale spolupráci se zoo už udržovat nechce. Zamýšlí zrušit nejen sponzoring, nýbrž i výrobu skleněných figurek, které mají návštěvníci zahrady tak rádi. Podaří se Aničce babičku obměkčit?

Neoblomná Sidonie ruší spolupráci se ZOO

Když se Anička dozví, že její rodina chce přestat dodávat skleněné figurky do ZOO, pochopitelně ji to zamrzí a pokusí se tohle rozhodnutí babičce rozmluvit. Návštěvníci si je koneckonců oblíbili a budou zklamaní, když už si je nebudou moci koupit. Eduard si myslí totéž a navrhuje upravit dělení zisku, ale Sidonie nesouhlasí. Že vnučce odpustila její podvody, to ještě neznamená, že se smířila s její prací v zoologické zahradě. Podle ní tam Anička zkrátka nepatří a není důvod nadále spolupracovat s ředitelkou Roklovou.

Buď zoologická zahrada, nebo přízeň babičky

Novotní se jako vždy semknou, aby se pokusili paličatou Sidonii přesvědčit, ale čím víc se ji snaží přivést k rozumu, tím víc se rázná dáma zatvrdí. Anička ji ostatně přemlouvat nechce. Ačkoli ji to mrzí, hodlá respektovat babiččino rozhodnutí. Přesto jí zkusí vysvětlit ještě jednu věc – ZOO pro ni znamená všechno, je to její život a má ji moc ráda, stejně jako vždycky měla ráda babičku. Ve spoustě věcí ji obdivuje a vidí v ní svůj vzor. Tím spíše dívku mrzí, že ji Sidonie nutí volit mezi dvěma stranami. Bohužel se zdá, že upřímný a jímavý proslov na babiččino srdce nezapůsobí. Nebo snad…?

Překvapení pro Novotné i Roklovou

Když má konečně dojít na podpis výpovědní smlouvy, Eduard se s těžkým srdcem chopí propisky, ale Sidonie nečekaně zaváhá. Prohlásí, že stávající podoba jí nevyhovuje a že se smlouva bude muset přepsat. Všechny ale zcela ohromí, když se rozhodne nadále dodávat figurky do ZOO. A tím to nekončí! Chce také zahradu dál sponzorovat – sice menší částkou než doposud, ale i tak je to velká výhra. Anička se rozzáří štěstím a radostně babičku obejme. Znamená to definitivní konec veškerých rodinných sporů? To ukáže až čas.

Zdroj článku:
  • Autorský text