Chcete se pořádně zasmát? Výběr komedií na Netflixu, na které se určitě podívejte

Chcete se pořádně zasmát? Výběr komedií na Netflixu, na které se určitě podívejte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Procházíte Netflixem, hledáte něco, na co byste se mohli podívat, ale máte náladu na něco lehkého, vtipného. Rozsáhlá knihovna Netflixu může být zastrašující, zvláště když hledáte dobrou komedii uprostřed moře podprůměrných výtvorů. Proto se podívejte na tento seznam, zajisté vám pomůže.

Eurosong: Příběh skupiny Fire Saga – 68 %

Pokud si myslíte, že „Eurosong: The Story of Fire Saga“ je jen další hloupou komedií s Willem Ferrellem, tak se možná mýlíte. Tato hudební komedie, jedno z nejpříjemnějších překvapení roku 2020, je překvapivě vtipná a skutečně emocionální – nebuďte tedy překvapeni, když vám na konci ukápne i slzička. Příběh se točí kolem dvojici celoživotních přátel a hudebníků z Islandu, kteří se nečekaně dostali do soutěže Eurovision Song Contest, která otestuje jejich talent a vzájemný vztah. Ferrell je vtipný jako pořád, ale je to Rachel McAdamsová, které zde patří show a znovu dokazuje, že je jednou z nejlepších aktuálních komiček. A písničky z tohoto filmu si určitě budete ještě pár dnů broukat.

Jmenuji se Dolemite – 69 %

Nejen, že nám netflixový komediální film „Jmenuji se Dolemite“ poskytuje nejlepší výkon Eddieho Murphyho za poslední roky, je to také nesmírně zábavný film. Snímek je založen na skutečném příběhu Rudyho Raye Moorea, komika, který si dal za cíl přivést svou oblíbenou stand-up postavu „Dolemite“ k masám tím, že zcela sám napsal, produkoval a hrál v extrémně nízkorozpočtovém filmu. Tento veselý příběh ze zákulisí o tvůrčí vášni jednoho muže, je na štěstí o dost lepší než opravdický výtvor Moorea. A hlavně Eddie Murphy se tu zase ukazuje v životní formě.

Vždycky budeš moje možná - 70 %

Netflix si těsně před pandemií dal za úkol natočit opravdu mnoho romantických komedií. Většinu bychom měli nechat ležet stranou, ale „Vždycky budeš moje možná“ je okouzlující a zábavné. Film spolu napsali Randall Park a Ali Wong, kteří i současně převzali hlavní role. Oni dva hrají nejlepší přátele ze střední, kteří se ale od té doby oddělili a v dospělosti se znovu našli, i když se v životě vydali velmi odlišnými cestami. Park a Wong spolu před kamerou senzačně vychází a film se po spíše pomalejším začátku dost rychle rozjede. Nechybí ani celebrity ve vedlejších rolích, můžeme se například těšit na Michelle Buteauvou a Keanu Reevese.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.netflix.com