Kevin Costner v roli záporáka v netradičním thrilleru Dokonalý svět tuto středu na Prima MAX

Kevin Costner v roli záporáka v netradičním thrilleru Dokonalý svět tuto středu na Prima MAX
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Uprchlík z vězení Kevin Costner unesl při útěku z vězení malého Philipa. Během jejich společného útěku tak vzniká vztah mezi únoscem a rukojmím, který postupně začíná připomínat spíše vztah mezi otcem a synem.

Sedmiletý Philip Perry je vychováván bez otce. Přestože je zajímavý chlapec, nesmí si hrát se svými vrstevníky. V domě, kterému dominují ženy a ortodoxní náboženství, není moc místa pro chlapecké sny.

Jednoho dne do Philipova domu vtrhnou dva ozbrojení zločinci, kteří před pár hodinami unikli z vězení. Pro zvýšení jejich šance na úspěšný úprk berou malého chlapce jako rukojmí. Rychle se ale ukazuje, že únosci jsou různé povahy – zatímco jeden z nich chce Philipovi ublížit, druhý ho chrání. Rozvíjí se tak vztah mezi mužem a chlapcem a divák napjatě sleduje vývoj přátelského vztahu mezi únoscem a rukojmím. Každý z nich nachází v tom druhém někoho, kdo mu dosud v životě scházel.

Dokonalý svět je jedním z filmů Clinta Eastwooda – skvělého herce a režiséra, který změnil tvář americké kinematografie. Stejně jako jeho ostatní filmy se i Dokonalý svět dotýká problému zasvěcení mužů a hledání rodinných vzorců.

Film je netradiční road movie, která se soustřeďuje na vztah mezi otcem a synem. Nenechte si ujít tohle citlivé drama dnes ve 20:00 na Prima MAX.