Katie Holmes na Netflixu –⁠ Z hvězdné manželky Toma Cruise až po žhavou kandidátku na Zlatou malinu

Katie Holmes na Netflixu –⁠ Z hvězdné manželky Toma Cruise až po žhavou kandidátku na Zlatou malinu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bejvalka od Toma Cruise už se dávno oklepala z „pohádkového manželství“ a z vlivu scientologické církve, ale ta příjemná, krásná a trochu tajemná žena je pryč. A jak je vidět, tak si její zřejmé únavy všimli i diváci, když ji nominovali v roce 2020 v Kategorii Nejhorší herečka na Zlatou malinu.

Kdo si pamatuje Katie Holmes ze seriálu Dawsonův svět, dojde k závěru, že jí několikaleté manželství s Tomem Cruisem moc neprospělo. I když už žije několik let bez jeho církve, svůj šarm už zřejmě zpět nikdy nezíská. A je to škoda, protože měla opravdu dobře našlápnuto k úspěšné kariéře, ze které dnes sklízí jen drobečky.

Katie Holmes a Tom Cruise v minulosti, Zdroj: Everett Collection / Shutterstock

Katie působí unaveně, a to nejen v této filmové roli, kde si zahrála mladou vdovu Mirandu, která se stará o tři děti. Řeší klasické problémy s nedostatkem času, špatnou prací za málo peněz a rozpadajícím se domem, na jehož údržbu nemá peníze. Musí také čelit rozmarům počasí, které stav jejího domu nevylepší. A do toho přijíždí tajemný muž s obálkou. Ta se ovšem nedostane s přičiněním přírodní katastrofy k Mirandě, jak má –⁠ doručení se trochu komplikuje. Na dobrou zprávu, která ženě i jejím dětem změní život, si bude muset počkat.

Film vznikl podle veleúspěšné knihy Tajemství od Rhony Byrne, která vyšla v roce 2006. 190 týdnů se objevovala na seznamu bestsellerů New York Times.

Kniha, která byla přeložená do 50 jazyků, se bohužel nestala zárukou pro úspěch filmu.

To samozřejmě neznamená, že se na film v režii Andyho Tennanta nedá dívat, ale žádné velké překvapení se nekoná. Jde o snímek, kterým můžete zaplnit volný večer, ale zítra už si nejspíš nebudete pamatovat, o co šlo. Přitom Tennant je podepsaný pod hity jako Hitch: Lék pro moderního muže nebo Anna a král. Docela úspěšné byly i filmy Exmanželka za odměnu, Bláznovo zlato nebo Holka na roztrhání. Tentokrát si ale film s rozpočtem 21 milionů na svou výrobu ani nevydělal a jediné, co má ve filmu náboj, je Josh Lucas.

 

Zdroj: