Jen jedna řada a dost: „Julie and the Phantoms“ nedostane druhou řadu, a to i když byla velmi oblíbená

Jen jedna řada a dost: „Julie and the Phantoms“ nedostane druhou řadu, a to i když byla velmi oblíbená
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Evropě byl jedním z nejlepších seriálů roku 2020. Bohužel „Julie And The Phantoms“ po jedné sezóně končí. Netflix se rozhodl, že série, která je doslova zaplavena kladnými recenzemi a pozitivními ohlasy z řad fanoušků, nedostane 2. řadu.

Kritici jsou uchváceni

„Julie And The Phantoms“ je jeden z nejlepších seriálů minulého roku. Na Rotten Tomatoes má vynikajících 93 procent od kritiků a ještě lepších 98 procent od diváků. V Česku se může seriál chlubit s celkem 80 procenty. Na IMDb dosáhla série Netflix také pozoruhodného skóre 8,5 z 10 hvězdiček a i v Německu, v Anglii či ve Francii patří mezi špičkové výtvory roku 2020.

Ale ačkoli je „Julie And The Phantoms“ takto oblíbená, Netflix nyní náhle a nečekaně ukončil produkci. Hudební seriál nedostane druhou sezónu. A nikdo správně neví, proč vlastně. Počet zhlédnutí pravděpodobně nebyl dost dobrý na to, aby seriál přesvědčil Netflix. Mnoho pozitivních recenzí je pro streamovací službu jistě výhodou, ale hlavním kritériem je počet přilákaných diváků. Pokud je tento faktor špatný, jsou dobré recenze irelevantní.

O co jde v seriálu?

Pokud seriál neznáte, možná bude děj znít dost divně. „Julie And The Phantoms“ je totiž založena na bláznivém nápadu. Talentovaná středoškolačka Julie (Madison Reyesová) má plné zuby hudby.

Ale pak se ve starém studiu své zesnulé matky setká s duchy chlapecké kapely z 90. let a bez okolků založí kapelu se třemi atraktivními mladými muži.

Luke (Charlie Gillespie), Alex (Owen Joyner) a Reggie (Jeremy Shada) byli v roce 1995 blízko kariernímu průlomu. Pak ale všichni zemřeli na otravu jídlem. Společně s Julií nyní znovu prožívají svůj sen o hudební kariéře.

Seriál byl tedy něco jako „High School Musical“, ale s duchy. Škoda pro všechny, kteří měli „Julie And The Phantoms“ rádi. Srdečně laděný muzikál pro teenagery s rozmanitým obsazením, chytlavou hudbou a nadýchaným příběhem pro dobrou náladu s emocionální hloubkou teď skončí. Ale třeba se producenti rozhodnou natočit něco nového podobného.

 

Zdroj: