Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?

Josef Jírů ze seriálu ZOO: Rozplete se mu zamotané srdce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V partě ošetřovatelů v seriálu Zoo jsou zajímaví jedinci. A jedním z nich je i ošetřovatel slonů –⁠ Josef Jírů, kterého představuje Oldřich Navrátil. Je to srdečný muž, avšak láska ho v poslední době trochu mate. Jak to bude mezi ním a ošetřovatelkou Stáňou?   

Úsměvy krásné Stáni

Jako obyčejný muž má postava Josefa Jírů slabost pro hezké a sympatické ženy. A především pro jednu konkrétní. Do oka mu padla jeho kolegyně, ošetřovatelka lemurů Stáňa Smíšková, kterou představuje herečka Vanda Hybnerová. Ta mu svým milým úsměvem trefila amorův šíp přímo do srdce. Stáňu ovšem Josef z tohoto hlediska příliš nezajímá a bere jej jako svého kolegu a kamaráda.

Josef však neví, jak se svými city dál naložit, a tak se v tom plácá a plácá. Stáňa se mu nesmírně líbí a snaží se vymýšlet sofistikované plány, jak s ní trávit co nejvíce času. A ideálně o samotě. To se mu však moc nedaří, on je ale vytrvalý muž a naději zatím neztratil.

Několikrát už mu to dokonce i téměř vyšlo, třeba když měl volné lístky na představení a vše nasvědčovalo, že si ho užije právě se Stáňou. Ta ale celou situaci pochopila jinak a bylo z toho jedno velké nedorozumění. A tak je jen otázkou času, kdy jeho hluboké city ke Stáni pomalu, ale jistě ochladnou. 

Doma má totiž svou hodnou ženu, se kterou spolu žijí šťastně, jen trocha té romance už se tak nějak vytratila. Časem však každý dojde na to, co je pro něj v životě důležité. A tak vše nasvědčuje tomu, že Josef zase najde cestu, jak se se svou ženou trochu sblížit a Stáňu dostat z hlavy. 

Zvířata jako celoživotní vášeň

Herec Oldřich Navrátil má kladný vztah také ke zvířatům, což jeho seriálová postava rozhodně sdílí s ním. Vedle starání se o slony totiž Josef Jírů chová také králíky. A že si s nimi často užije velkou legraci, o tom není pochyb. Ve svých zvířecích se vyzná skvěle, vlastně lépe než v lidech. A proto s nimi také tráví svůj čas tak rád.