Jon Cryer alias Alan Harper ze seriálu Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Proč na natáčení nerad vzpomíná?

Jon Cryer alias Alan Harper ze seriálu Dva a půl chlapa se změnil k nepoznání. Proč na natáčení nerad vzpomíná?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jona Cryera známe ze spousty filmů, nejvíce si ho však vybavíme jako smolařského bratra úspěšného skladatele jinglů, Charlieho Harpera v podání Charlieho Sheena. I když Charlie musel v tomto seriálu předčasně skončit, Jon v natáčení pokračoval dál po boku Ashtona Kutchera.

Bohužel seriálu se již nepodařilo navázat na předchozí úspěchy, proto brzy skončil. Jak se má Jon po skončení natáčení?

Začátek Jonovy kariéry

Jon se narodil v New Yorku do herecké rodiny. Oba jeho rodiče byli umělci, tak měl Jon prakticky svůj osud předurčen. Jeho dědeček byl dokonce reverendem. Již ve dvanácti letech se Jon rozhodl, že bude hercem. Jeho matka mu ale moc nevěřila, proto chtěla, aby měl i záložní plán. Jon ji ale mile překvapil, když přeskočil ročník a odešel studovat do Londýna na letní kurz do Královské akademie dramatických umění.

Čtěte také: Melanie Lynskey, známá spíše jako potrhlá Rose z Dva a půl chlapa, na svou životní roli zatím čeká

Dva a půl chlapa

Spolupráce s Charlie Sheenem na tomto seriálu nebyla jednoduchá ani pro štáb, ani pro ostatní herce. Nicméně pro Jona to nebylo poprvé, co se společně postavili před obrazovku. Společně si zahráli již ve filmu Žhavé výstřely z roku 1991. Jon ale vzpomíná na začátky natáčení seriálu a na účinkování Charlieho Sheena v dobrém. Moc ho to s ním bavilo a obdivoval, jak dokázal hrát i improvizovat v určitých situacích.

Konec natáčení

V době, kdy byl Charlie závislý na drogách, už s ním natáčení nebylo možné, jelikož se nechoval dobře ani ke svým kolegům, a hlavně ani ke tvůrci seriálu, kterým byl Chuck Lorre. Navíc nastupoval potřetí do léčebny drogově závislých. Na tuto dobu již Jon raději nevzpomíná a tvrdí, že je vděčný za ty roky, které spolu před kamerou zvládli, a které mu toho spoustu daly.

Čtěte také: Jak teď žijí a vypadají Carol a Frank z Kroku za krokem?

Jak vypadá Jon Cryer dnes?

Dnes už byste seriálového Alana jen stěží poznali. Ve skutečnosti je totiž úplně plešatý, jeho bujná kštice, kterou nám předváděl v seriálu, je již minulostí. Ale pořád ho máme rádi!