Jakub Kraus z Ulice je dalším dětským hercem, který vyrostl v přímém přenosu

Jakub Kraus z Ulice je dalším dětským hercem, který vyrostl v přímém přenosu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si, jak se v seriálu Ulice objevil Jakub Kraus? Měl tehdy pouhé čtyři roky a už se na place seriálu objevoval častěji než jiné postavy. Po boku Gábiny Pumrové měl totiž vždy o scény postaráno.

Víte, že Jakub Kraus měl v Ulici svou sestřičku Adélu? Nebo že mu během natáčení vypadl jeho první zoubek? Jeho nedávný návrat do Ulice divákům vyrazil dech.

Jakuba Krause na konkurz přihlásili rodiče 

To, zda se stanete hvězdou, za vás někdy mohou rozhodnout vaši rodiče. A tak to bylo i v případě malého Jakuba Krause a jeho sestry Adélky, které rodiče přihlásili na konkurz dětských rolí v Ulici. Zatímco Jakub Kraus našel své místo po boku Anety Krejčíkové, jeho sestra Adélka putovala k Michaele Badinkové, která v Ulici hrála učitelku Lenku Drápalovou (později Hejlovou). Od té doby se Jakub Kraus stal nedílnou součástí seriálu a oblíbili si ho nejen televizní diváci, nýbrž i všichni, kteří s ním natáčeli. Kameramani i režiséři Jakuba chválili za přirozený projev.

Dětskou hvězdu nevyvedlo z míry ani to, když mu v průběhu natáčení vypadl jeho první zoubek. Tak snad do zákulisí Ulice dorazila i zoubková víla! Zatímco on si zahrál Šimona Urbana, jehož maminka Gábina Pumrová později tátu opustila, jeho sestra Adélka hrála první dítě Hejlů, tedy Mirinku Hejlovou. 

Teď se Jakub Kraus do Ulice vrátil a přináší s sebou dramatické scény

Jenže když jste nezletilý, rozhodují za vás rodiče. A když vaši mámu hraje někdo, kdo si dá v Ulici pauzu kvůli vlastnímu těhotenství, znamená to, že musíte chtě-nechtě zmizet také. A přesně to byl případ Jakuba Krause, který ze seriálu zmizel společně s Anetou Krejčíkovou. Ale protože to scénáristé napsali tak, že ti dva odjeli do Berlína, mohli se zase do děje vrátit.

A to se v Ulici děje nyní. Diváci byli překvapeni Jakubovou proměnou. On s sebou do Ulice přináší nové a dramatičtější scény. Jako čtrnáctiletý kluk čelí strachu o svou mámu, které diagnostikovali rakovinu. 

Zdroj článku:
  • Autorský text