Hvězda Modern Family Sarah Hyland: Soudní zákaz styku s bývalým partnerem a zásnuby v Los Angeles

Hvězda Modern Family Sarah Hyland: Soudní zákaz styku s bývalým partnerem a zásnuby v Los Angeles
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rodiče herci, před kamerou v pěti letech, herecká škola a dnes je z ní hvězda jednoho z nejúspěšnějších sitcomů na Netflixu. Věčně usměvavá herečka si ale prošla i domácím násilím.

Poslání stát se herečkou

Sarah měla při volbě povolání jasno, stát se herečkou stejně jako její maminka a tatínek, kteří se rovněž věnovali herectví. Sarah prý byla od malička před kamerou jako doma. Dokonce její bratr, Ian Hyland se stal hercem, věnuje se ale spíše divadlu. Sarah později nastoupila na hereckou školu na Manhattanu, po jejíž absolvování se krátce věnovala divadlu, ale po chvíli přišly i první filmové a seriálové nabídky.

Soukromé neřesti, nebo Scary Movie 5

Její první filmová role byla dcera hlavní postavy, vulgárního hlasatele Howarda Sterna v komediálním životopisném snímku Soukromé neřesti. I když Sarah nedostala příliš prostoru, celkem slušně na sebe, tehdy ještě jako dítě upozornila. V průběhu let se objevila v různých filmech, většinou se jednalo o romantické komedie. Někteří si ji mohou pamatovat z cyklu hororových parodií Scary Movie, objevila se v pátém díle v postavě teenagerky Mii.

Džungle rtěnek a Taková moderní rodinka

I když byly její malé filmové roličky vcelku úspěšné, proslavili ji až seriály. Džungle rtěnek byl první seriál, kde se objevila v celé sérii. Ještě předtím si zahrála pár mini roliček v jednotlivých epizodách Zákon a Pořádek, nebo Akta X. Největší boom přišel až s takovou moderní rodinkou, role Haley ji zaměstnávala po dlouhých 11 let.

Nechválný konkurz na Muzikál ze střední 3

Roku 2010 dělala konkurz na Muzikál ze střední, kde se seznámila s Mattem Prokopem, stejně starým, pohledným hercem. Pár spolu od roku 2011 dokonce žil, nebyla to však láska navěky. Od roku 2013 do roku 2014 se táhlo soudní řízení, které nakonec Sarah vyhrála a Matt dostal soudní zákaz styku se Sarah. Pak vyšlo najevo, že pár spolu nežil až tak idylicky, jak si ostatní mysleli. Později Sarah uvedla, že nějakou dobu čelila domácímu násilí, proto se rozhodla rozejít se s Mattem soudní cestou.

Druhá šance na happyend

Nějakou dobu Sarah trvalo, než opět začala důvěřovat mužům. Soustředila se na sebe, na svou práci a nic nenasvědčovalo tomu, že by nějakého skutečně potřebovala. Momentálně ale žije Wellsem Adamsem, se kterým se v roce 2018 zasnoubili na dovolené v Los Angeles. Přesné datum svatby zatím není známo.