10 krásek, které se rozhodly vzepřít hollywoodskému trendu a stárnout přirozeným způsobem bez zásahů plastické chirurgie

10 krásek, které se rozhodly vzepřít hollywoodskému trendu a stárnout přirozeným způsobem bez zásahů plastické chirurgie
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kosmetická chirurgie je mezi celebritami populární už roky a v některých případech jsou známé osobnosti ochotné v honbě za zadržením odcházejícího mládí podstoupit takové proměny, že jsou téměř k nepoznání.

Opakem je potom menší skupina hvězd, které se rozhodli tlaku filmového průmyslu vzdorovat a stárnout přirozeným způsobem. I přesto jsou úspěšné a divákům blízké.

Královnou přirozené krásy je Kate Winslet, která přísahala, že se nikdy nenechala ani vyretušovat na fotografii a zásadně vystupuje proti chirurgickým zásahům. Dokonce za prosazování přirozené krásy založila „Britskou ligu proti kosmetické chirurgii“. Kate prohlásila, že nechce stárnout se „zamrzlým“ výrazem a definovala takové úpravy v rozporu s její morálkou a vzděláním. Její bitva nezůstala bez povšimnutí a nyní ji podporuje mnoho dalších známých tváří. 

Další hollywoodskou divou, která má na osobní kouzlo stejný názor, je manželka agenta 007 krásná Rachel Weisz. Herečka prohlásila, že nemiluje lidi, kteří jsou příliš dokonalí, protože je považuje za nepříliš smyslné a nezajímavé. Hvězda filmu Mumie má šarmu nazbyt a rozhodně nepotřebuje operaci, aby byla svůdná.

Legendární Emma Thompson už překonala šedesátku a pro svou kariéru nikdy nepotřebovala zásah kosmetické chirurgie. Talentovaná, krásná a okouzlující, nese svůj věk mimořádně dobře a je hrdá na to, že na tváři vykazuje známky stárnutí. I ona prohlásila, že je proti mýtu o věčném mládí a připojila se k Lize založené její kolegyní.

Meryl Streep nemá zájem předvádět dívčí tvář, je hrdá na svůj věk (je jí přes 70) a vypadá krásně. Když už mluvíme o „zmrzlých“ tvářích hereckých kolegů, definovala je jako zvláštní a nepřirozené, kvůli typickému fixovanému výrazu obličeje.

Přirozená krása Julie Roberts je pověstná. Zastánkyně stylu „voda a mýdlo“ je i po padesátce velice přitažlivá a nikdy po faceliftu nezatoužila. Ani po letech toho nelituje. I přesto, že na ní byl vyvíjený ze strany Hollywoodu velký tlak, kvůli zpomalení příznaků stárnutí, nepodlehla a zůstala přirozeně krásná. Julia v některých rozhovorech uvedla, že chce přirozeně stárnout a být na to hrdá. 

Herečka Julianne Moore, která už má také šedesátiny za sebou, se rozhodla přijímat vrásky a naučit se s nimi žít. Je také hrdá na přirozené stárnutí. Záleží jí na jejím vzhledu a neustále se o něj stará, ale nestará se o to, aby vypadala mladší. Nejslavnější a svůdná rusovláska v minulosti několikrát v rozhovorech zmínila tlak na populární herečky ohledně drastických diet a chirurgických zásahů.

Cameron Diaz nebyla vždy proti kosmetické chirurgii, připustila, že jako mladá nátlaku podlehla. V současnosti si s vráskami hlavu neláme a její Instagram je plný fotografií, kde jí to sluší i v domácím oblečení nebo kuchyňské zástěrce. Botox popsala jako zvláštní zkušenost, která ji změnila velice radikálně výraz.

Monica Bellucci se vždy stranila kosmetické chirurgii, ve prospěch známek stárnutí. I po padesátce má skvělou pleť a nádherné tělo, a tak žádné úpravy k dokonalosti nepotřebuje.

Okouzlující a krásná Naomi Wats, které je přes 50 let uvedla, že se nikdy neuchýlila ke kosmetické chirurgii. A to i přes tlaky filmového průmyslu.

Sedmdesátnice Isabella Rossellini předvádí jedinečnou krásu, eleganci a rafinovanost. Nikdy nepodlehla pokušení omlazovacích zákroků, přesvědčená, že stárnutí je součástí života a že je zbytečné bránit se tomuto přirozenému procesu.

Zdroj: