Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?

Hollywoodská klišé pod palbou. Jaká je kritika diváků na tento nový film?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
29. září 2021 vyšel na streamovací službě Netflix další film. Jedná se o téměř hodinovou americkou komedii, kde se režie ujal Alice Mathias, s názvem Hollywoodská klišé pod palbou.

Pokud ovšem čekáte nějaký celovečerní film plný hvězdného obsazení, filmových efektů, kaskadérských kousků nebo těžko uvěřitelných filmových triků, budete trochu zklamáni.

Tentokrát jde o dokument nebo spíše takového průvodce amerických hollywoodských filmů. Jak už samotný název napovídá, budeme sledovat to, co je ostatním smrtelníkům odepřeno. Možná nás tvůrci nechají nahlédnout i do zákulisí všech těchto hollywoodských snímků.

Na co se můžeme těšit

Jak už to ve známých amerických filmech bývá, jde především o děj a pořádnou zápletku. Ať už sledujeme akční drama, romantickou komedii nebo jen obyčejný rodinný film, všude můžeme nacházet téměř stejné rysy. Dobro vyhraje nad zlem, první lásky a zklamání vypadají jako z románů pro ženy, akční hrdinové jsou pro nás skutečnými idoly a fantazii se meze nikdy nekladou. Ovšem tentokrát jde o jiný druh zábavy.

Můžeme vidět takové filmy z jiného úhlu pohledu a podívat se pořádně pod pokličku, kde se všechno vaří. Známí herci a tvůrci těchto všech filmů se dali dohromady a vytvořili pro nás nevšední podívanou.

V dokumentu Hollywoodská klišé pod palbou budeme moci sledovat dobrou i špatnou kritiku.

Buďte si jisti, že po dobu celé hodiny nezůstane na nikom nit suchá. Celým dokumentem nás při tom provází Rob Lowe, který srší energií i skvělým humorem.

Jak to vidí diváci

Od diváků, kteří film již stačili zhlédnout, se můžeme dozvědět, že to opravdu není to, na co jsme zvyklí. Nemyslí si vyloženě, že jde o špatný snímek, ale ani zdaleka ne to, co bychom očekávali. Domnívají se totiž, že herci a aktéři, objevující se v dokumentu, nejsou tak zcela objektivní a do upřímnosti jim často chybí ještě daleko.

Co si o tomto snímku myslíte vy?

 

Zdroje: