Herečky, které hrají stále dokola stejné postavy

Herečky, které hrají stále dokola stejné postavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Být herec znamená ztvárnit různé role s nejrůznějšími povahovými rysy. Ale ne všichni herci rádi experimentují se svými rolemi, najdeme tedy hned několik příkladů, kdy daný herec hraje ve skoro každém filmu stejný charakterní typ.

Jennifer Anistonová

Jennifer Anistonová je nejlépe známá jako Rachel Greenová ze seriálu „Přátelé“. Od té doby je v Hollywoodu zakotvená jako uznávaná herečka, a to především pro své vtipné a dobrosrdečné postavy. Sice se najdou i dramatičtější role, jako třeba ve filmu „Dort“, ale většinou si můžeme nestárnoucí ženu užít v komediích jako jsou „Millerovi na tripu“ či „Záměna“.

Zdroj: Autor: Ron Adar / Shutterstock

Rebel Wilsonová

Další osobností, která nikdy nehraje nic jiného, je Rebel Wilsonová. Její charakter je velmi jasný: sarkastická, hlasitá, sebevědomá, ale současně o sobě pochybující žena, která má v oblibě dělat vtipy úplně o všem, především o vlastní postavě. Hrát takovýto charakter v nespočtu filmů může být výhodou i nevýhodou současně. Na jednu stranu její fanoušci vědí, co od ní čekat. Na druhou stranu nemá Wilsonová šanci si zahrát něco nového, protože její image je již dávno jasně daný.

Zdroj: Autor: Andrea Raffin / Shutterstock

Michelle Rodriguezová

Ať už jde o „Boxerku“, „Rychle a zběsile“, „Resident Evil“ nebo „Avatara“, vždy uvidíme Michelle Rodriguezovou hrát u diváků oblíbenou postavu té „drsné ženy“, kterou prostě nelze nijak a ničím porazit. Umí se prát, umí kopat a její nejlepší kamarádi jsou zbraně a výbušniny. Tyto role si Rodriguezová vybírá schválně. 

Zdroj: Autor: lev radin / Shutterstock

V Hollywoodu není mnoho těchto malých, ale akčně zdatných žen, tudíž je hrdá na to, že si může říkat akční hrdinka. Stejnou tzv. „Tomgirl“ je i její kamarádka Milla Jovovichová.

Zdroj: