Kam se poděli herci, které seriál Zoufalé manželky vystřelil až do nebe

Kam se poděli herci, které seriál Zoufalé manželky vystřelil až do nebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zoufalé manželky se po premiéře v roce 2004 staly kulturním fenoménem. Lidé rádi sledovali každodenní skandály hospodyněk žijících na Wisteria Lane. Seriál si získal popularitu hlavně svým černým humorem o životě za bílými laťkovými ploty.

Seriál běžel celých osm sezón, během kterých nasbíral řadu ocenění a uznání. Jeho vliv je v Americe stále cítit v moderní televizní tvorbě. I z herců ve vedlejších rolích, kteří se v Zoufalých manželkách objevili, se stali hvězdy.

James Denton (59) jako pohledný instalatér Mike Delfino

Když se Mike Delfino přestěhoval do domu na Wisteria Lane, rychle se stal horkým zbožím mezi místními ženami v domácnosti. Edie Britt a Susan Mayer docela soupeřily o to, která získá jeho náklonnost.

 Romantický vztah mezi Susan a Mikem byl nakonec jedním z nejpopulárnějších v seriálu.

Poté, co Zoufalé manželky skončily, Denton přešel do sérii Devious Maids, která se na Slovensku vysílala pod názvem Prefíkané služky. Šlo o podobný formát, jen s větším soustředěním na milostné pletky. Od roku 2017 do 2021 byl obsazený v seriálu Dobrá čarodějka.  Ale jen Zoufalé manželky mu vynesly podle magazínu People zařazení do skupiny „Nejvíce sexy žijících mužů“.

Ricardo Antonio Chavira (50) v roli Carlose Solise

Carlos a Gabi byli jedním z nejtemperamentnějších vztahů v seriálu, ale zůstali manželé po většinu času, v dobrém i ve zlém. Od skandálů s podváděním, přes slepotu, problémy s rodičovstvím i ztrátu majetku. Carlos si prošel celou řadou divokých příběhů v romantické ulici plné fialových květů.

Pokud jde o herce Ricarda Antonia Chaviru, ten se přesunul do dalších seriálů. Na Netflixu se objevil v populárním seriálu Panenka Jane. Jednu z hlavních rolí získal v seriálu Selena: Cesta ke slávě, také z produkce Netflixu.

Jesse Metcalfe (43) jako zahradník, který plnil i jiné požadavky paní Solisové

Jesse se jako zatraceně sexy zahradník v oblíbeném seriálu objevil už v roce 2004, ale od těch časů se příliš nezměnil. Stále by mohl poskytovat i jiné než zahradnické služby.

V roce 2008 upadl z 12 metrové výšky z balkonu v Monaku. Přestože byl převezen v bezvědomí do nemocnice, vyvázl bez následků. Zahrál si v dalších seriálech jako Šerifové z Texasu, Dallas nebo Domov na pobřeží. Na svou velkou roli stále čeká.

Zdroje článku: