HBO novinky na červenec 2021. S jakými filmy musíte začít léto?

HBO novinky na červenec 2021. S jakými filmy musíte začít léto?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
I na léto chystá HBO GO pořádnou dávku nových filmů. V červenci si proto budete moct pustit celou řadu novinek, od dramat a romantických filmů až po komedie. Mezi různými žánry si tedy vybere každý, tak se podívejte, na co se na HBO v červnu těšit!

Jeden za všechny - 3. 7.

Toto dojemné španělské drama vypráví o náhradním učiteli, který je vyslán do města, do kterého nikdy dřív ani nevkročil. Musí se totiž ujmout místních šesťáků a pomoci do kolektivu znovu začlenit žáka, který se uzdravuje z těžké nemoci. Čeká ho ale nemilé překvapení – ostatní děti si už nepřejí, aby se do školy vrátil. 

Příběh o vzájemné toleranci a vlivu vedení ve vás rozhodně něco zanechá a nad filmem budete přemýšlet ještě několik dní,

Dívky - 3. 7.

Jako další španělské drama se na HBO objeví tento snímek o jedenáctileté Cecilii, která studuje na škole pro jeptišky. Cecilia je hodnou a zodpovědnou holčičkou, která všem dělá radost. Po příchodu nové spolužačky se před ní však otevře úplně nový svět a společně s její novou skupinou kamarádek Cecilia vstoupí do úplně nové etapy svého života. Prožívá svá nejzábavnější léta plná nezapomenutelných zážitků, ale musí se kvůli tomu postavit i vlastní matce a všemu, co dříve považovala za bezpečné.

Tento příběh o mládí, dospívání a prvních životních zkušenostech se odehrává v rozporuplném Španělsku 90. let.

Rybí dítě - 5. 7.

Toto neobvyklé romantické drama vypráví o Lale žijící v jedné z nejluxusnějších čtvrtích Buenos Aires a Guaye, paraguayské služebné pracující u ní doma. Obě sní o životě v Paraguayi u jezera Ypoá. Aby svůj sen mohly naplnit, snaží se peníze sehnat všemi možnými způsoby a ukládají je do starého botníku. Jakmile se však krabice naplní, přivolá to touhu, žárlivost a hněv. Právě kvůli tomu se na cestu skutečně vydají a společně tak utečou před okolním světem.

Třídní boj - 8. 7.

Tato francouzská komedie překvapí jak svým tématem, tak i jeho vtipným zpracováním. Týká se totiž rozdílů mezi společenskými třídami, odlišnými barvami pleti a náboženstvími, které ve společnosti stále jsou, přestože se o nich tolik mluví. To vše je ale zobrazeno z pohledu dítěte.

Devítiletý Corentin tyto rozdíly totiž zatím tolik nevnímá, ale přesto si nedokáže vysvětlit, proč má ve státní škole v Bagnoletu jen kamarády, kteří jsou podobní jako on. Když všichni ale odejdou na soukromou školu do Paříže, jeho rodiče se začnou děsit. Teď už ve třídě nebude nikdo stejný jako on, jenže proč by se v tom měly dělat rozdíly?

Zdroj: