Nejočekávanější premiéry na HBO Go v první polovině září

Nejočekávanější premiéry na HBO Go v první polovině září
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V první polovině září nás čeká velká hororová premiéra, kterou zároveň s kinosály přinese také HBO Go. Zároveň se navrátí několik starých plátků, které jsme na HBO znali a těšit se můžeme také na pokračování několika seriálů.

středa 1. září

Sice starší, ale stále filmové pecky

K začátku měsíce uvede HBO Go celou řadu starších počinů, v čele s kompletní sérií Harryho Pottera. Ze starších záležitostí odkoupila společnost práva na horor Lesní duch z roku 1981 a jeho známější pokračování Smrtelné zlo 2 z roku 1987. Pro milovníky starých muzikálů nabídne pořad To je ale zábava! z let 1974, 1976 a 1994. Na seznam akčních filmů přidá King Konga od Petera Jacksona z roku 2005 nebo o tři roky starší Monstrum Matta Reevese. 

pátek 3. září

Liberty Kid (2007)

Derrick a Tico pracují jako stánkaři u sochy svobody. Po teroristických útocích 11. září ale ve společnosti zavládne chaos a oni přijdou o své pracovní místo. Musí najít jiný způsob, jak uživit sebe, své rodiny a zároveň dosáhnout vysokoškolského vzdělání. 

čtvrtek 9. září

Mortal Kombat (2021) 

MMA bojovník Cole Young zjišťuje, že má na světě daleko větší úděl než se bít jen pro zábavu. Musí sdružit ty nejlepší bojovníky z celého světa, aby se společně mohli postavit nepřátelům, kteří ohrožují existenci celého vesmíru. 

pátek 10. září

Zhoubné zlo (2021) 

Vrcholem prvních zářijových týdnů je uvedení nového hororu režiséra Jamese Wana. Madison (Annabelle Wallis) je mladá dívka, kterou sužují děsivé vize o vraždách. To je samo o sobě dosti paralyzující, když však později zjistí, že ohavné činy se ve skutečnosti opravdu dějí, pak to teprve nabírá na mysterióznu. Navíc se zdá, že pachatelem vražd je její imaginární kamarád z dětství. 

neděle 12. září 

Scény z manželského života (2021) 

Svého remaku se dočkala švédská minisérie z roku 1973 od Ingmara Bergmana. Režie se tentokrát ujal Hagai Levi, běžné strasti manželství ale přenesl do prostředí současných Spojených států. V pětidílném dramatu o lásce, nenávisti, touze, věrnosti, monogamii, manželství a rozvodu se v roli manželského páru představí Oscar Isaac a Jessica Chastainová. 

Zdroje: