Will Smith opět obrátí vzhůru nohama život všem kolem sebe. HBO chystá vzpomínkovou epizodu Fresh Prince

Will Smith opět obrátí vzhůru nohama život všem kolem sebe. HBO chystá vzpomínkovou epizodu Fresh Prince
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený devadesátkový sitcom se po čtyřiadvaceti letech dočká nového dílu. Vzpomínková epizoda s sebou ale přinese několik zásadních změn. Jakou bude mít podobu a koho na obrazovkách znovu uvidíme?

Alespoň na krátkou chvíli si znovu připomeneme příběh mladíka Willa, který pochází z nuzných poměrů. Je však nucen nastěhovat se ke svému strýci Phillipovi, který žije se svojí rodinou v jedné z nejluxusnějších kalifornských čtvrtí Bal Air. Will tak přichází do konfrontace s úplně jinou sociální vrstvou, uhlazeným vystupováním a snobským konzervativním životem. Zkrátka zlatá kultovní komedie své doby. Původních šest sérii, každou po zhruba pětadvaceti dílech, nyní doplní díl nový, kde se postavy znovu shledají. 

Třicet let od premiéry prvního dílu

Vzpomínkový díl se váže právě k tomuto významnému jubileu. 10. září 2020 uplyne třicet let od odvysílání vůbec prvního dílu sitcomu a právě na tento den je plánováno natáčení. Mělo by se hrát bez scénáře, půjde tak z největší části o improvizaci. Jaké další změny s sebou návrat přinese? Will Smith tenktokrát nebude jenom představitelem hlavní role, alé zastává také úlohu producenta. Ve svých rolích uvidíme znovu i všechny ostatní hlavní herce kromě Jamese Averyho jako strýčka Phillipa, který bohužel v roce 2013 zemřel po náročné operaci srdce. 

Návraty legendárních sitcomů jako nová strategie HBO 

S podobným záměrem příšlo HBO i pro seriál Přátelé. Vzpomínková epizoda se měla natáčet již v letošním roce. Po vypuknutí pandemie koronaviru ovšem byla dvakrát odložena. Podruhé již na neurčito. Nová epizoda čeká i seriál Západní křídlo, který na přelomu tisíciletí přiblížil práci lidí pracujících v Bílém domě. HBO k oprášení tolik populárních projektů přitupuje jako k hlavnímu tahounovi nové streamovací platformy HBO Max, kterou spustilo letos v květnu. Nezbývá než doufat, že nové epizody neuberou na dobrém jméně původním sériím.