U příležitosti výročí prvního filmu o Harrym Potterovi chystá HBO novoroční senzaci

U příležitosti výročí prvního filmu o Harrym Potterovi chystá HBO novoroční senzaci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už to bude 20 let, co se příběh o kouzelníkovi Harrym Potterovi dostal na filmová plátna. 1. ledna 2022 se můžou všichni Potterheads těšit na návrat svých oblíbených postav do Bradavic.

Zpátky do Bradavic!

Není to tak dávno, co fanoušky seriálu Přátelé potěšilo HBO speciálním dílem s rozhovory s hlavními i vedlejšími hrdiny, vystřiženými scénami a povídáním o natáčení. Toho samého se teď dočkají také milovníci Harryho Pottera, pro které si HBO připravilo podobný formát. Už 1. ledna se můžeme těšit na své oblíbené hrdiny, a to nejen ty hlavní! Zpátky do míst, kde se příběhy mladých kouzelníků odehrávaly, se vrátí spousta známých tváří.

Na koho se můžeme těšit?

Svou přítomností nás samozřejmě potěší ústřední trojice všech příběhů, a to Daniel Radcliffe (Harry Potter), Ruper Grint (Ron Weasley) a Emma Watson (Hermione Granger). Ty doplní jejich kolegové z řad studentů Bradavic, jako například Tom Felton (Draco Malfoy), Evanna Lynch (Luna Lovegood), Bonnie Wright (Ginny Weasley) a mnoho dalších. Chybět nebudou třeba ani Robbie Coltrane (Hagrid), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Gary Goldman (Sirius Black) a představitelé dvou největších padouchů Ralph Fiennes (Voldemort) a Imelda Staunton (Dolores Umbridge). 

Bohužel je mnoho herců, kteří již nejsou mezi námi, a tak se na jejich práci ve filmech bude jen vzpomínat. Mezi ty patří například Alan Rickman (Severus Snape).

Ačkoliv Návrat do Bradavic přináší HBO Max, které v České republice zatím nevysílá, určitě nebudou čeští fanoušci o tento zážitek ochuzeni. Teď už jen přetrpět Vánoce a uvidíme své hrdiny znova po hromadě.

 

Zdroje: