Úžasná herečka Hana Holišová – co o sobě prozradila?

Úžasná herečka Hana Holišová – co o sobě prozradila?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Skvělá herečka, zpěvačka a držitelka Ceny Thálie pro rok 2012 za roli papežky Jany. Do povědomí diváků se Hana Holišová dostala díky mnoha úžasným rolím a účastech v televizi. Co o sobě herečka prozradila?

Oblíbená herečka pochází z Brna. Její otec Evžen Holiš byl dirigent a korepetitor v Národním divadle Brno. Vystudovala pedagogickou školu a na JAMU činoherní herectví. Ze začátku se objevovala v několika muzikálech v Městském divadle v Brně, kde také působila její matka Hana Horká.

Svůj pěvecký talent mohla divákům ukázat v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, kde ztvárnila hned několik úžasných zpěvaček.

Ulice

V posledních letech jsme ji můžeme vídat coby Veroniku Maléřovou v nekonečném seriálu Ulice. S celou rodinou, manželem Martinem a dětmi Rozinou a Filipem, se už před lety přistěhovali do Prahy, kde si každý postupně zvykl a našel přátele.

Po nějaké době si Martin našel milenku, servírku Šárku, ke které se přestěhoval. Veronice se zhroutil svět, zůstala sama doma. Později se ale objevil Patrik, který se do ní zamiloval až po uši.

Cestování

Kvůli divadlu a natáčení Ulice neustále cestuje mezi Moravou a Prahou, což nenesou dobře její psí mazlíčci. „Třináct let jsem měla boxera, který se mnou většinu mého cestování statečně absolvoval. Byl dobrý parťák, ale taky jsem měla výčitky, že ho s sebou pořád všude tahám, a jestli by mu nebylo lépe v domku se zahradou," svěřila v nedávném rozhovoru pro Super.cz.

Momentálně ji diváci mohou vidět v novém rodinném filmu Gump, pes, který naučil lidi žít. NA podzim se objeví v připravovaném muzikálu Pretty Woman, ve kterém si zahraje prostitutku Vivian.

Zdroje: