Může za Haďákův kolaps jeho záhadná nemoc z války?

Může za Haďákův kolaps jeho záhadná nemoc z války?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaká minulost se skrývá za podivným chováním Adama Hrušky a jaká další tajemství ho nenechávají klidně spát? 

Adam Hruška neboli Haďák, jak mu lidé ze ZOO říkají kvůli jeho vztahu k hadům, je velmi zajímavá osobnost. Na jednu stranu pohledný, vysoký, svalnatý muž. Voják, co se ničeho nebojí. Na stranu druhou podivín, který nemá snad nikoho rád a vychází jen s hady a svým dědou – bývalým ředitelem ZOO, Josefem Hruškou. Adam má v sobě trochu toho zlého chlapa, po kterém ženy touží, a zároveň trochu toho spolehlivého dobráka, kterého ženy chtějí. Není tedy divu, že získal mnoho fanynek. Jistě je všechny zajímá, co se mu vlastně stalo, že je ke všem tak zarputile odtažitý.

Něco málo o jeho minulosti už víme a nebylo to zdaleka nic příjemného. Když byl ještě na studiích, tragicky mu v pralese při havárii zahynuli rodiče. Adam se pak stal vojákem a sloužil v Afghánistánu, kde přežil teroristický útok, a nakonec ještě skončil ve vězení. Na jednoho člověka je toho dost, nemyslíte? Adam se tak uzavřel do sebe a i díky dalším zkušenostem, ztratil víru v lidi. Co ale způsobilo takový kolaps, že nemohl dorazit do práce?

Když ho šla Anička navštívit, aby mu při nemoci dopřála horkou polévku, mohli jsme Adama vidět svíjet se zpoceného na posteli. Sotva se dokázal postavit na nohy, aby mohl Anču vyhodit. Jistě se nejednalo o pouhou chřipku. Další den už byl navíc zase v pořádku.

Stojí za touto záhadnou nemocí zážitky z války v Afghánistánu? Jako bývalý voják má jistě mnoho špatných zkušeností a je velmi pravděpodobné, že ho v noci budí noční můry. Co konkrétně se však za touto záhadou skrývá zatím nevíme. Ale vypadá to, že to nebude žádná banalita. Naštěstí má Adam vedle sebe všímavou a neodbytnou Anču, které nakonec jistě svěří svá tajemství a společně je dokáží překonat. Tak jim držíme palce! 

Zdroje článku: