Gábina z Ulice hubne kvůli roli

Gábina z Ulice hubne kvůli roli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábinu z Ulice čekají těžké chvíle. Brzy bude muset podstoupit zákrok, aniž by měla jistotu, že jí to v boji se zákeřnou nemocí pomůže. Rakovina dělohy a každodenní stres zanechávají stopy i na vzhledu, a tak musela herečka Aneta Krejčíková zhubnout.

Gábinu trápí nemoc i hádaví rodiče

Gábina Pumrová teď v Ulici neprožívá právě lehké období. Lékaři jí našli nádor na děloze a doporučili zákrok, po němž nebude moct mít děti. Rozhodla se nicméně využít příležitosti a nechat si zmrazit vajíčka, kdyby snad v budoucnu začala o dalších potomcích uvažovat. Aktuálně se připravuje na náročnou operaci a její nálady se divoce střídají jako smyčky na horské dráze. Největší starosti si dělá o to, aby složitou situaci zvládl Šimon. Zároveň se bojí o svůj vztah s Jirkou Hermanem.

Co když ho přestane bavit chodit s vystresovanou a nemocnou ženou, která má ještě ke všemu nesnesitelné rodiče? Není ostatně žádným tajemstvím, že Radek Mastný a Milena Pumrová zásadového policistu k smrti nenávidí. Jak je vidět, Gábina dostala od osudu opravdu pořádně naloženo.

Všechno zlé je pro něco dobré

Byla to ale právě Gábinina nemoc, co rozhádanou rodinu stmelilo. Hádky téměř utichly a Mastný se v rámci zachování dobrých vztahů s dcerou i vnukem dokonce rozhodl, že nastoupí do vězení. Ačkoli to nebylo zcela dobrovolné, v podstatě ho k tomu dotlačil Herman, ale počítá se výsledek, pravda? Gábina teď zkrátka může čerpat podporu ze všech stran – od Šimona, táty a mámy i Jirky – a to jí dodává potřebnou sílu. Skutečnost, že momentálně bojuje s rakovinou, se samozřejmě musela podepsat i na jejím vzhledu.

Představitelka Aneta Krejčíková (31) tak kvůli roli musela zhubnout, dělá to však i pro svůj dobrý pocit. Poslední tři roky byla prakticky pořád těhotná a od té doby, co pak přestala kojit, začala hubnout přirozeně. Dle vlastních slov nicméně ještě nekončí a hubne dál, protože kamera jí prý nemilosrdně přidává sedm kilo.

Zdroj článku: