Film, který byl natáčen především v Praze, bude za chvilku na Netflixu – je tu první trailer

Film, který byl natáčen především v Praze, bude za chvilku na Netflixu – je tu první trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejen proklamovaný rozpočet přes 200 milionů dolarů slibuje akční filmový trhák nejvyšší jakosti – i obsazení filmu „The Grey Man“ od Netflixu se může pochlubit velkými jmény, jako je Ryan Gosling, Chris Evans a Ana de Armasová. Máme pro vás první trailer...

Toto je „Grey Man“

Stejnojmenný „Gray Man“ je Court Gentry (Ryan Gosling), kterého CIA rekrutuje z vězení, aby jako nájemný vrah Sierra Six vykonával špinavou práci pro tajnou službu. Přestože je nejlepší ve svém oboru, sám je terčem pro bývalého vymahače CIA Lloyda Hansena (Chris Evans), kterého nic nezastaví před tím, aby Gentryho nemilosrdně „poslal do důchodu“.

Pronásledovaný profesionální vrah proti sobě odhalí velké spiknutí a musí uprchnout před svými vlastními lidmi napříč Evropou (mezi tím hlavně Praha, která to dosti brutálně schytá). Nemůže doufat v pomoc z vlastních řad. Jen tajemná Dani Miranda (Ana de Armasová) je stále věrná uprchlíkovi...

 

Hodně peněz, Praha uprostřed akce

The Grey Man režírovali Anthony a Joe Russoovi, režiséři stojící za různými trháky od Marvelu. Stejně jako u hitů MCU bratři spolupracují se scénáristy Christopherem Markusem a Stephenem McFeelym. Natáčení se konalo v historickém centru Prahy ale i na Žižkově a v Bohnicích. Karlův most a naše tramvaje mají tedy stejně důležité role jako Gossling a Evans.

Zda to všechno nakonec povede k dobrému filmu, se teprve uvidí. Každopádně dostlala režisérská dvojice gigantický kus rozpočtu: čistý rozpočet by prý měl činit přes 200 milionů dolarů – tolik peněz Netflix na film ještě nikdy nedal, ani ne pro „Red Notice“, který byl doposud nejdražším netflixovým filmem. Premiéru na Netflixu bude mít 22. července, některá vybraná kina jej ale ukáží již 14. července.

 

Zdroj článku: