Farmář hledá ženu: Jak to půjde „třem kohoutům“ na jednom dvorku u farmářky Andrey a která z žen vydrží pobyt v indiánském teepee u Zdeňka

Farmář hledá ženu: Jak to půjde „třem kohoutům“ na jednom dvorku u farmářky Andrey a která z žen vydrží pobyt v indiánském teepee u Zdeňka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V dalším pokračování časosběrné reality show z českého venkova se potencionální nápadnice a nápadníci vydají na farmy farmářů (a farmářky), aby si všichni vyzkoušeli, jak se liší realita od romantických představ, které si udělali na zámečku během seznamovacího rituálu.

Farmář Josef se na své ženy připravil a na uvítanou jim nachystal koláčky od maminky. Ta také uvařila knedlíčkovou polévku a usmažila řízky. Mamince se podle získaných informací nejvíce líbila Veronika. Ta má s Josefem hodně společných zájmů, ale to pro něj nemusí být rozhodující. Josefovi přinesla sklenici medu. Ani Martina nepřišla s prázdnou a přinesla makronky, protože ráda peče. Jen Ruska Valerie nepřinesla nic. Ta také do venkovského prostředí vůbec nezapadá a od Josefa bude vyžadovat, aby ji obdivoval a hýčkal. Je to žena pro něj? Prokoukne chytrý farmář její úmysly?

Farmář hledá ženu, zdroj: Stockonya /shutterstock

Romantický postarší Pavel přichystal svým nápadnicím místo na spaní, ale řízky se nekonaly. Dámy dostaly chleba a salám. Na námluvy dorazily jen dvě, třetí si pobyt rozmyslela. Pavla to ani nepřekvapilo. Pochopil, že Soňa sama potřebuje někoho, kdo jí pomůže postavit se na nohy a Pavel je na tom podobně, takže by jí moc velkou oporou nebyl. Na farmě se zabydlela Alena, která je z místa nadšená, a Ivana, která má pocit, že Pavel nemůže takové hospodářství zvládnout. Uvidíme, zda některá z žen pomůže zacelit Pavlovu zraněnou duši a zvládne jeho výřečnost a nepraktický způsob hospodaření.

Františkova rodina má moc pěkné hospodářství, a to ocenily i Lucka a Štěpánka. Dámy na farmě nečeká jen oťukávání se s Františkem, ale především budou pod drobnohledem jeho rodičů. To hned pochopila zkušenější Štěpánka a zapojila se do přípravy oběda. Lucka zase vsadila na konverzaci s Františkem a jeho otcem. František se zatím vyjádřil spíš pro Lucii, což je pochopitelné, protože Štěpánka už je přece jen starší a se založením rodiny, kterou Franta chce, by mohl být problém.

Asi nejzajímavější to bude u farmářky Andrey. Ta má zatím nejvíce sympatií pro Michala, ale Míra přivezl ohromnou kytici, čímž získal plusové body navíc. S Pavlem ale asi neměla šťastnou ruku. Jeho humoru rozumí asi jen on sám a pro ostatní je to spíš trapná záležitost.

Nepříjemnosti ale teprve přijdou. Zatím si Andrea šla dělat svou práci a pánové byli nakoupit a budou dělat hospodyňky.

Největší dobrodružství ovšem čeká na ženy farmáře Zdeňka. Výhodu budou mít ty, které jezdily v létě na tábory (a ještě si na to vzpomenou). Tři potenciální farmářky čeká něco jako bobřík odvahy. K ubytování dostaly skromné místo v teepee ve vlastním spacáku. Jako týdenní dobrodružství je to určitě zajímavé, ale asi si těžko udělají obrázek o tom, jak by skutečně mohly na farmě žít. Zdeňkovy indiánské ženy si rozdělaly oheň a spolu s ním si opekly buřty. Ještě štěstí, že je nenutil jít něco ulovit. To bude zajímavé, která z trojice žen neuteče. Vydrží postarší a zkušená Bohdana, tichá Nikola nebo odhodlaná Jana?

Zdroj článku: