Získá Evžen vízum a skončí v Ulici?

Získá Evžen vízum a skončí v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici to tak bývá, že zatímco některé její hvězdy vycházejí, jiné pohasínají. Podle všeho se v příští poprázdninové sezóně už nepočítá s Evženem Šmídem, který si zažádal o vízum do Austrálie, kde bydlí jeho dcera Adriana Pešková.

To by nejspíš znamenalo i konec Blanky. Co myslíte, získá Evžen vízum a skončí v Ulici?

Evžen chce od všeho utéct a zrovna do Austrálie 

Vzdálenější místo od Blanky, než je Austrálie, si Evžen zkrátka vybrat nemohl. Po tom, co ukončil vztah s Kateřinou Dubovskou a nepodařilo se mu na poprvé přesvědčit Blanku, aby vztah s toxickým Luďkem ukončila, se rozhodl, že se na čas uklidí do Austrálie, kde bude alespoň maličko prospěšný své dceři Adrianě a její malé dcerce Klárce.

Bohužel, pro Blanku však bohudík vyřízení víza trvá dlouhou dobu, a tak se Evžen v Ulici stále objevuje. Momentálně se nachází v Blančině blízkosti, protože se rozhodl, že jí opraví její starou koupelnu. Vypadá to, že mezi těmi dvěma znovu začíná svítat. Brzy si Evžen dokonce vyjasní nějaké věci. 

Luďkovi ujedou nervy a Evžen Šmíd se konečně dozví o znásilnění 

Luďkovi zase jednou ujedou nervy. Nastane to po rozhovoru s Marií, která se zmíní o tom, že ví o Luďkově násilí proti Blance. Luděk se neudrží a vtrhne Blance do bytu. Blanka to nečeká a otevře mu dveře. Nutno říct, že tentokrát měla štěstí, protože byl v bytě přítomen i Evžen. Jinak by se Blanka neubránila a možná by ji Luděk v afektu znovu znásilnil.

Evžen Luďkovi leccos vysvětlil hezky chlapácky pěstí, dozvěděl se však při tom řadu věcí. Například to, že Luděk Blanku znásilnil. To by ostatně vysvětlovalo její strach z Luďka, kterého si Evžen v poslední době všiml. Ale změní tohle něco? Omluví se Evžen Blance za to, že ji dlouhou dobu nechal na holičkách? Zůstane kvůli ní v Česku nebo se naopak Blanka s ním přesune do Austrálie? To ukážou až další díly. 

Zdroj článku:
  • Autorský text