Drbárna ze ZOO: „Šťastné Roklátko“ je tak hodné, že se Izy s Vojtou strachují, zda je v pořádku

Drbárna ze ZOO: „Šťastné Roklátko“ je tak hodné, že se Izy s Vojtou strachují, zda je v pořádku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karel je oba uklidnil, že „Roklátka“ jsou prostě vždy tak hodná a Vojta s Markem byli také klidní a pořád spali. Izabela už se trochu nudí a plánuje další děti. Vojta rozhodně není proti, jen ho udivuje, že o tom začali mluvit tak brzy.

Petr se chová k Viky tak přátelsky, že to Filipovi je už podezřelé. Má pocit, že to jednoduše Petr na Viky zkouší. Navíc se mu Viky ani slovem nezmínila, že jí soudce napsal dlouhý vzkaz. Filip už to nevydržel a postěžoval si Markovi. Ten ho však ujistil, že Viky rozhodně k Petrovi žádné vřelé city nechová a pokud se tak užírá, měli by si o tom co nejdříve promluvit.

Julii se odchod na další místo komplikuje

Julie si chystá opět změnit bydliště, aby ji nedostihl bývalý partner. Alici se to hodí, protože potřebuje uvolnit byt, který Julii dočasně půjčila. Sid má na odchod spolupracovnice jiný názor a zkouší Julii přemluvit, aby se zdržela. Ta o tom nechce ani slyšet a je nakonec naštvaná, že se k Sid přidal i Adam a nerespektují její důvody. Odchod se jí nakonec zkomplikuje, když dojde z Afriky zpráva, že se Eliška nevrací domů, ale musí u výzkumného projektu zůstat jako náhrada za kolegu, který zemřel. Julie by tak měla v práci zůstat, než se Eliška vrátí.

Bob chce pryč od Adama

Bob už má dost Adamova chování. Zase to schytal, že přestěhoval hady, aniž by Adama požádal o svolení. Adam až dodatečně zjistil, že to jeho pomocník konzultoval s Tamarou a ukázalo se, že změna prostředí hadům prospěla a spářili se. Bob tedy neudělal nic špatně. A navíc se opravdu ukázalo, že neměl halucinace, když viděl v pavilonu plazů velkého pavouka.

Adam tak nakonec uznal, že trochu přestřelil, když pořád Boba kritizoval, a dokonce se mu omluvil, což u něj není tak běžné.

Kamilovi tentokrát jeho provokace nevyšla

Ani Marek v baru se nenudí. Kamil si k němu vkráčel s obuškem a chtěl vyvolat rvačku, ale pohotová Běla nasypala Kamilovi pod nohy kuličky, které v baru nechali nějaké děti. Kamil tak místo rvačky skončil na podlaze a s ostudou odešel.

Jenže zamířil rovnou na policii a podal na Bělu trestní oznámení, že ho napadla. To pobavilo Břéťu a chtěl znát podrobnosti. Když zjistil, jak to všechno bylo a že to má Marek natočené na kamerách, situace se obrátila. Byl to Kamil, kdo mohl mít problémy.

Svedený Charlie

Dominice se konečně rozleželo v hlavě, jak to vlastně s Charliem má. Hodně tomu pomohla návštěva kamarádky, které Charlie padl do oka. Nakonec Dominika návštěvu vyhnala a na Charlieho si pěkně večer počkala. Nic nenamítal.

Zdroje článku: