Drbárna ze ZOO: Konečně do seriálu přišla sympatická herečka. Eliška Brumovská přebírá štafetu po Berenice Suchánkové

Drbárna ze ZOO: Konečně do seriálu přišla sympatická herečka. Eliška Brumovská přebírá štafetu po Berenice Suchánkové
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jak už bylo oznámeno, Berenika Suchánková a její postava mladé veterinářky Petry v seriálu končí. Odchod iniciovala samotná herečka. Netušila však, jaký bouřlivý odchod jí tvůrci připraví. Nakonec z toho byla dokonce rvačka.

Po celou dobu byla postava Petry kladná. Se zvířaty sice neuměla mluvit, na rozdíl od své šéfové Anežky, ale nikdy s ní nebyl žádný problém. Její odchod asi scenáristu trošku naštval, když z ní udělal zlodějku, která se navíc cítila ublíženě a ve zlosti napadla mladou kolegyni Tamaru, jež původně do ZOO přišla jen na stáž, aby se od Anežky něco naučila.

Zdroj: FTV Prima

Teď to však vypadá, že se Tamara v ZOO zdrží a zaujme uvolněné místo po Petře. A to je určitě dobře, protože představitelka Tamary Eliška Brumovská je hezká a sympatická. Z postav, které za poslední měsíce do seriálu přišly, je určitě nejzajímavější a snad dostane její dějová linka větší prostor. Mohla by zamíchat některými vztahy v ZOO, třeba rozvířit vztah Alberta a Kristýny, která se také ze seriálu vypařila a je „na expedici v Africe“.

Na poslední natáčecí dny Berenika Suchánková bude určitě vzpomínat:

Pošťuchování s Eliškou bylo zvláštní v tom, že to byl jeden z prvních natáčecích dní pro ni a pro nás obě společně. Měly jsme obě dublerky, ale nakonec si myslím, že jsme to spolu zahrály dostatečně přesvědčivě. Pro mě to bylo trochu nekomfortní, protože jak se Petra Váchová v takových situacích chovala, se mně ani zdaleka nepodobá. Byla jsem překvapená, jaký konec pro mě scenáristé vymysleli. Nejdřív jsem si říkala, že se mi vlastně nelíbí, že se z Petry stala zlodějka, a bylo mi to líto, ale nakonec Petra kradla s dobrým úmyslem, takže to z ní zas tak špatného člověka nedělá,

vysvětluje svůj konec Suchánková.

Eliška Brumovská se nemusela ani moc snažit, aby roli získala. Z produkce ji rovnou oslovili s tím, že jim jedna kolegyně vypadla kvůli úrazu, a tak potřebují rychle roli obsadit. Za novou roli je vděčná, protože je velká milovnice zvířat a její prarodiče seriál zbožňují a díky jejímu obsazení teď ještě víc.

Berenika Suchánková se tak definitivně po odhalení krádeže léků, kterými zachraňovala jiná nemocná zvířata, loučí a odchází.

První den v ZOO už si vlastně po tolika letech nepamatuji, ale vím, že jsme točili ve Dvoře Králové a já měla pouze jeden obraz a jednu repliku. Můj poslední natáčecí den byl taktéž ve Dvoře, takže jsem si to hezky uzavřela tím, kde jsem začala,

vzpomíná Suchánková, která si na place nejvíc rozuměla s Pavlou Tomicovou coby Anežkou Krásnou.

Zdroje článku:
  • Press kit FTV Prima,
  • Autorský text