Co vás čeká dnes večer v Ulici? Gábině najdou metastázi

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Gábině najdou metastázi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábinina noční můra nekončí. Doufala, že po operaci bude v pořádku, ale teď se obává nejhoršího. Co když umře? Co bude s její prací a s lidmi, kteří na ní závisejí? Co bude se Šímou? Naštěstí je tu Jirka, aby ji uklidnil, ale podaří se mu to? Lumír zatím hledá cestu ke Kateřině přes letní zahrádku.

Špatné zprávy pro Gábinu! Co doktoři objeví?

Ani po operaci nemá Gábina vyhráno. Lékaři jí najdou metastázi. Když se dozví, že její trápení nekončí a že bude muset pokračovat v dlouhodobé a náročné léčbě, propadne panice a depresi. Rozhodne se podepsat reverz a odejít domů, přestože její stav vyžaduje další odpočinek. Jirka nestačí zírat, když jí přinese kytici a najde jen prázdný pokoj.

Okamžitě zamíří do jejího bytu, kde zoufalá a v bolestech popíjí vodku, naprosto rozložená ze své beznadějné situace. Netuší, jak skloubí přípravu podzimní kolekce s další léčbou a hlavně jak o tom řekne Šímovi, jemuž slíbila, že po operaci už bude v naprostém pořádku. Dokáže ji Jirka utěšit a být jí nadále oporou?

Jak Lumír promrhá další šanci u Kateřiny?

Lumír je přesvědčený, že při včerejší oslavě všechno pokazil. Podle Kateřiny si přitom vedl skvěle – bylo na něm vidět, jak se stará o rodinu, a to jí imponovalo. Ingrid už se nemůže koukat, jak se tihle dva neustále míjejí, neschopní jít na normální rande. A tak se rozhodne, že tomu trochu pomůže. Namluví Lumírovi, že v účtě za oslavu nastaly nesrovnalosti a že by ho měl jít vyrovnat co nejdřív, protože později se Kateřina chystá odjet. Lumír tedy spěchá do hospody, kde překvapivě zjistí, že Kateřina nikam neodjíždí a ani neobjevila nesoulad na účtence.

Po zaplacení chce Lumír zase rychle odejít, ale Kateřina myslí, že by si měli promluvit, a tak nadhodí tázavý výraz. Nechce se jí Lumír třeba takhle na něco zeptat? Je to víc než jasná narážka, aby ji konečně pozval na rande, ale on se bohužel nechytí a místo toho zavede řeč na letní zahrádku. Měli by na ní spolupracovat – Kateřina by dodávala pivo, Pavlík maso na grilování a Vendula dobroty z bistra. Tohle se mámušce nebude líbit, ale Lumír to vidí jako příležitost k dalšímu sblížení s Kateřinou. A Ingrid? Ta naprosto nechápe, že nedokázal využít dnešní šance mnohem lépe.

Zdroj článku:
  • Autorský text