Co vás čeká dnes večer v Ulici? Jaruška zatouží po Lumírovi

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Jaruška zatouží po Lumírovi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Kateřina přijme pozvání na výlet, Lumír se zaraduje, ale pak mu plány krutě překazí neodbytná Jaruška. Kočka Angie se vrátí a Dan se chce ujistit, že jí v bytě nebude smutno. Sáru tak čeká večer bez manžela, zato s jiným nápadníkem. Alice bude nadále přemlouvat Bédu k dítěti, jenže narazí.

Lumír pozve na výlet Kateřinu, pojede však s Jaruškou?

Lumír si s oddílem Drozdů naplánoval výlet k Berounce, ale protože to bylo na poslední chvíli, mohou s ním jet pouze Lexík, Vojta a Milošek. Rád by na výpravu přibral i Kateřinu. Přestože paní hospodská zprvu odmítne kvůli inventuře, Lumír ji nakonec přemluví. Oba se už na výlet těší, jenže náhle se dveře hospody rozletí a dovnitř nakráčí Jaruška, která si nějakou záhadou uvědomila, že o Lumíra náramně stojí.

Imponuje jí totiž, jak o ní mluvil s rodinou a jak je milý. Nedá si to vymluvit, ba dokonce se sama pozve na výlet, v důsledku čehož Kateřina vycouvá. Venku na ulici se Lumír znovu pokusí Jarušku odradit, dosáhne však naopak toho, že jej dotěrná dáma políbí právě ve chvíli, kdy z domu vyjde mámuška.

Danova kočka je zpět a on má v hlavě jenom ji

Dana ráno probudí telefonát od bývalé sousedky. Prý se tam objevila Angie, a tak mladík neváhá a spěchá se přesvědčit. Jeho milovaná kočka se skutečně našla, ale má pochroumanou packu. Také proto si o ni Dan nepřestane dělat starost – nebude si jistý, zda v bytě zavřel všechna okna.

Co kdyby Angie znovu zmizela? Pro všechny případy se ji později rozhodne zajet ještě jednou zkontrolovat. Sára se ale nebude chtít opakovaně trmácet sem a tam a raději si zařídí večer po svém. Riči ji pozve do klubu, aby oslavili obchodní úspěch. Všechny mobily, které Sára předtím ukrývala u sebe doma, se už prodaly.

Béda zarputile odmítá další dítě, najde si Alice jiného chlapa?

Alice nechápe, proč Béda nechce dítě s ní, ale poměrně nedávno si ho pořídil s Jindrou. Teprve dnes se dozví, že Bedřich vlastně Jindru nikdy nemiloval, nechodil s ní a ani dítě spolu neplánovali. Lada se prostě stala, a i když je za to Bedřich dneska rád, další dítě zkrátka nechce.

Znovu se pohádají a Béda se o tom svěří Aničce. Dokonce usoudí, že by možná bylo lepší, kdyby si Alice našla jiného chlapa. Večer, zatímco se Alice líčí na vystoupení s kapelou, se Bedřich k ožehavému tématu vrátí. Když jí poví, že její touze po dítěti vlastně rozumí a pochopil by, kdyby si našla někoho jiného, rozzuří ji ale ještě víc.

Zdroj článku:
  • Autorský text