Zrzavá Peggy ze seriálu Ženatý se závazky nezahálí ani 33 let po natáčení. Hrála i v seriálu Columbo a zpívala s Dylanem

Zrzavá Peggy ze seriálu Ženatý se závazky nezahálí ani 33 let po natáčení. Hrála i v seriálu Columbo a zpívala s Dylanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Husté rudé vlasy, štíhlý pas, cupitavá chůze, to byla vychytralá Peggy Bunda, která se dokázala dokonale vyhnout domácím pracím v seriálu Ženatý se závazky. Uplynulo 33 let od začátku natáčení kultovního sitcomu a Katey Sagal je stále atraktivní úspěšná zpěvačka a herečka.

Mladá zpěvačka

Katey Sagal se narodila do rodiny s ukrajinsko-americkým původem. Začínala jako zpěvačka, zpívala ve sboru pod vedením Boba Dylana, ale brzy dostala příležitost ukázat se i na place. Vystudovala herectví a její otec ji jako režisér detektiva Columba obsadil do role recepční. O oba rodiče přišla ve dvaceti letech a jako nejstarší sourozenec se musela starat o zbytek rodiny.  Ve svých třiceti letech dostala hlavní roli v televizním sitcomu Mary.

V roli Peggy Bundové

Katey přišla na konkurz v rudé paruce a ta jí zůstala po celých jedenáct let natáčení. Během natáčení byla Katey třikrát těhotná. Poprvé v sedmém měsíci potratila a její těhotenství bylo v seriálu považováno za sen. Další dvě těhotenství byla v seriálové roli promlčena, Peggy tou dobou cestovala a na scéně jí byla vidět pouze hlava. Několikrát byla za roli Peggy nominovaná na Zlatý Globus. 

Kariéra po seriálu

Katey je i dnes stále oblíbenou seriálovou herečkou. Hrála například v sériích Kauzy z Bostonu (2004 - 2008) nebo Ztraceni (2004 - 2010). V roce 2011 získala ocenění za nejlepší herečku v dramatickém seriálu Zákon gangu. Úspěšně namluvila kapitánku Leele ve sci-fi animované sérii Futurama. Momentálně Katey účinkuje v seriálech Grand Hotel nebo Smrt nás spojí.

Čtěte také: Jak vypadá a co dělá Al Bunda 33 let po natáčení seriálu Ženatý se závazky?

Katey je potřetí vdaná, jejím manželem je nyní režisér, scénárista a producent seriálu Zákon gangu Kurt Sutter. Před třinácti lety se jim narodila dcera, kterou jim odnosila náhradní matka.