Čestmírův vztah s Alenou byl ze začátku velmi dramatický a výbušný

Čestmírův vztah s Alenou byl ze začátku velmi dramatický a výbušný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V předchozích dílech jsme se společně podívali na to, jak Čestmír procházel Ordinací v růžové zahradě. Náš lékař toho zažil opravdu mnoho, ať už rozvody nebo tragické smrti jeho partnerek, tak i příjemné události jako narození dětí. Pojďme tedy pokračovat.

Kolem roku 2015 začne Čestmír prožívat krizi středního věku.  Aby se s ní vyroval, rozhodne se odjet na výměnný pobyt do africké Ugandy. A nebyl by to náš starý dobrý Mázl, kdyby se tam velmi lehce neseznámil. Tentokrát s lékařkou Aishou. Mázl se zachová velmi hezky a nabídne Aishe azyl a práci u nich v nemocnici. Tento vztah se dá spíše považovat za románek než za vztah. Jejích vztah se nakonec rozpadl kvůli mnoha důvodům, hlavně kvůli její dceři Viky.

Doktor Mázl však nezůstal dlouho sám a seznámil se s Alenou. Zpočátku je jejich vztah velmi dramatický a výbušný, zažívají spoustu omylů a dramat. Netrvá to však dlouho a Alena se nastěhuje k Mázlovi do bytu. Pomohl tomu i požár u Aleny v bytě. Mázl se dlouho nerozmýšlel a se svou Alenkou počali dítě. Alespoň si to tedy myslel, Alena však neví, kdo je otcem dítěte. Je to Mázl nebo Rytíř? Jejích vztah nakonec vydrží i tento zvrat a jsou nadále spolu.

Michaela Badinková alias Alena, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mázl se tak musí vyrovnat s tím, že je otcem malého Benjamínka jen z poloviny. Otcovství tak nějak sdílejí s Rytířem, s tím se dokonce seznámí mnohem lépe a stanou se z nich přátele. Pokud vám tato situace připadá málo absurdní, scénáristi si pro nás připravili další kuriozitu. Rytíř se totiž zakoukal do dcery Mázla, do Nadi. Mázl tak musí překonat fakt, že je jeho dcera už dospělá a může si dělat co chce.

V dalším díle se podíváme na pokračování tohoto příběhu..

 

Zdroj: