Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee

Byli to miláčkové v oblíbeném seriálu, ale všichni skončili tragicky aneb toto jsou osudy herců z Glee
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V době svého největšího rozkvětu byl seriál „Glee“ nejpopulárnější show v televizi. Hvězdy hudebního dramatu se proslavily velmi rychle. Pro mnohé z nich byl seriál ale osudný, a to nejen z hlediska kariéry, ale i z hlediska života. Zde jsou tragické okamžiky, které ovlivnily obsazení Glee.

Cory Monteith

Herec Cory Monteith hrál v Glee fotbalistu Finna Hudsona, který je v podstatě vydírán, aby se připojil k hlavní skupince. Tam si ale uvědomí, že se mu líbí zpěv i tanec, tak u nich později dobrovolně zůstane. 

Monteith v minulosti užíval návykové látky. Ve čtvrté sezóně si vzal volno ze série, šel na rehabilitaci a obecně se očekávalo, že se z drogové závislosti dostane. Dne 13. července 2013 však herec zemřel na předávkování. V té době chodil se svou hvězdou Lea Michele. Glee pokračoval bez něj, i když vzdali hold jeho postavě v 5. řadě.

Přítel Beccy Tobinové

Herečka Becca Tobin se objevila jako Kitty Wilde poprvé ve čtvrté sezóně. Kitty byla, stejně jako mnoho před ní, populární sportovkyní, která se dostala do klubu spíše náhodně, ale zůstala, protože ráda vystupovala. Tobinová měla hlavní roli v sezóně 5.

Během natáčení seriálu chodila Tobinová s podnikatelem Mattem Bendikem. 10. července 2014, téměř přesně rok po Monteithově smrti, však zemřel za záhadných okolností, také sám v hotelovém pokoji.

Mark Salling

Herec Mark Salling si zahrál Noaha „Pucka“ Puckermana, a to po celou dobu běhu série. Puck byl před začátkem show fotbalistou a Finnovým nejlepším přítelem. Poté, co absolvoval střední školu, nastoupil do pěveckého sboru a později pokračoval v kariéře v Hollywoodu.

Salling čelil řadě právních problémů. Nejdříve byl obvinění ze sexuálního útoku v roce 2013 a v roce 2015 byl zatčen za držení dětské pornografie. Po přiznání viny si Salling vzal život. 30. ledna 2018 se oběsil.

Naya Riverová

Herečka Naya Riverová představovala Santanu Lopezovou, a to po celou dobu seriálu Glee. Začala jako roztleskávačka, než se přidala k známému sboru. Postava prošla v seriálu velkým osobním růstem, ukázala se jako lesba, a nakonec si vzala svou dlouholetou lásku a nejlepší kamarádku.

Riverová se v roce 2014 provdala za herce Ryana Dorseyho a spolu mají syna. V roce 2016 podala žádost o rozvod, ale v roce 2017 se znovu dali dohromady. Krátce nato byla Riverová zatčena. Znovu podala žádost o rozvod, který byl 2018 proveden. Riverová zemřela v roce 2020 kvůli náhodnému (a trochu i záhadnému) utonutí.