Blanko, proč to děláš? Současná hlavní aktérka Ulice opět sahá po láhvi

Blanko, proč to děláš? Současná hlavní aktérka Ulice opět sahá po láhvi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jedině Blanka a Evžen vědí, jak moc těžké je s tím zpropadeným alkoholem skoncovat. Zatímco Evžen už je z nejhoršího absťáku venku, Blanka svůj boj o střízlivost sotva začala. A už prohrává nula - jedna. Proč je pro ni ještě těžší přestat?

Cítí se na všechno totiž hrozně sama. Respektive cítí se na dně bez Evžena. Má ho stále zarytého hluboko pod kůží a u srdce.

Kdy už se konečně Blanka vzchopí a přestane se ustavičně litovat nebo být na sebe naopak naštvaná? Musí pochopit, že fixovat se na někoho jiného není tou nejlepší cestou za úspěchem, ale jízdou do záhuby. Blanka si sama v sobě vytvořila mylnou představu, že když se Evžen znovu objevil u ní doma a ptal se jí na svolení, zda znovu můžou bydlet pod jednou střechou, začala si nejspíše dělat plané naděje, že by to s Evženem mohli dát znovu dohromady. Jenže se veškeré její sny rozplynuly v okamžiku, kdy ho uviděla s majitelkou hospody Kateřinou Dubovskou, jak spolu kráčí samý úsměv okolo ní. 

Absolutně ji to rozhodilo. Stres se nejdříve snažila zahnat vykouřenými cigaretami, ale nic ji nedokáže lépe uklidnit než láhev vína vypitá až do dna. A tak si zaběhla do kavárny, kde se jí obsluhující Šárka snažila nenápadně víno neprodat, protože o Blančině problému věděla od Adama. Bohužel se jí to nepodařilo a láhev si odnesla domů, kde se na ni vrhla jako hladové zvíře na svou kořist. Když Adam, informovaný Šárkou, přiběhl domů, láhev byla prázdná. Neskončila ale v Blančině hrdle, nýbrž vylitá ve dřezu. 

Blanka svou první bitvu nakonec vyhrála! Vyhraje sama pro sebe a své děti celou válku? To se teprve uvidí...

Zdroj: autorský text