Poslední 6. řada oblíbeného seriálu se za chvilku objeví na Netflixu a možná nám trailer řekl, kdy bude online

Poslední 6. řada oblíbeného seriálu se za chvilku objeví na Netflixu a možná nám trailer řekl, kdy bude online
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poslední 6. sezóna dramatického seriálu „Better Call Saul“, jenž je prequel hitu „Perníkový táta“, se nezadržitelně blíží: První upoutávka nyní odhalila dvě hrozivé postavy, které slibují trable. Navíc by upoutávka již mohla obsahovat odkaz na datum premiéry.

Vrátí se grázlové

„Better Call Saul“ dosáhl toho, co mnoho jiných spin-offů nezvládlo: Navzdory vysokým očekáváním kvůli předchůdci „Perníkový táta“ je i prequel mimořádně dobře přijat. Nyní byl zveřejněn první trailer na poslední sezónu 6 a ten je zajímavý hned dvěma způsoby.

Seriál, jehož epizody vždy přistály na Netflixu jeden den po americkém vysílání, již přinesl zpět mnoho postav z „Perníkového táty“. Saul Goodman (Bob Odenkirk), Mike Ehrmantraut (Jonathan Banks), Gustavo Fring (Giancarlo Esposito) a další jsou pravidelnými postavami spin-offu. Dva navrátilci, kteří patřili mezi nejnebezpečnější zločince ze všech, jsou nyní středem pozornosti krátkého traileru – nejspíše se bude 6. řada věnovat hlavně jim. 

Skrytá zpráva?

Kromě odhalení postav se ale v upoutávce mohla skrývat ještě jedna vzrušující novinka. Někteří fanoušci spekulují, že dopisy používané k prohlášení důkazů nalezených na místě činu přenášejí tajnou zprávu. Dopisy měly na sobě písmena D a R. D je čtvrté písmeno abecedy a R je 18. písmeno. V USA je zvykem uvádět při psaní dat nejprve měsíc a poté den. Je tedy datum vydání nové řady 18. dubna?

Jednak je 18. dubna pondělí a až na výjimky začínají nové epizody „Better Call Saul“ téměř vždy v pondělí. Navíc americká vysílací společnost AMC bude brzy pokračovat s „Živými mrtvými“. Poslední z nových dílů se bude vysílat 10. dubna. Je naprosto logické, že provozovatel vysílání nechá svůj zombie hit proběhnout dříve. Je tedy realistické, že by dopisová konspirační teorie mohla být správná. To se ale dozvíme až v dubnu.

 

Zdroj: