Berenika Kohoutová z Ordinace v růžové zahradě má teď hromadu práce

Berenika Kohoutová z Ordinace v růžové zahradě má teď hromadu práce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před necelými dvěma lety porodila dnes už třicetiletá herečka Berenika Kohoutová dceru Lolu. Ta bude muset jít už v tak nízkém věku do jesliček, protože její mamince se nabídky na práci jenom hrnou.

 

Berenika Kohoutová bude hrát Martu Kubišovou

Berenika Kohoutová si zahrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě, v seriálu Modrý kód i v projektu Tvoje tvář má známý hlas. Jejím největším aktuálním projektem je však kromě dcery Loly role Marty Kubišové v divadelním recitálu Marta, který je připravován k příležitosti osmdesátých narozenin Marty Kubišové. Berenika Kohoutová, která nabídku okamžitě přijala a bude se o roli dělit s herečkou Hanou Holišovou, potvrdila, že se jedná o její dosud největší pracovní výzvu.

Kvůli ní však musí dcera Lola do jesliček. Berenika Kohoutová přiznává, že s nabídkou této role přestávají stačit i babičky na hlídání a dcera bude muset jít do jesliček. Zároveň však jedním dechem dodává, že z toho nehodlá dělat žádné drama, protože jesle se od domy komunismu v mnohém změnily a Lola už se na kolektiv podobně starých dětí těší.

Nabídku na roli Marty bere Berenika jako velkou výzvu a těší se, až se s Martou Kubišovou setká tváří v tvář. Přiznává však, že má velkou trému, protože hrát ikonu, jakou je Marta Kubišová, rozhodně není jen tak. Naštěstí se jedná o divadelní představení a ne o film, a tak divák bude muset odpustit fakt, že ona ani Hana Holišová se k Martě na 100 % nepřiblíží, protože to není reálně možné.

Avšak i přesto, že má trému, se ze sebe bude snažit ze sebe vydat maximum. V tom ji naplno podporuje její přesvědčení nehroutit se pokaždé, když jí něco nevyjde.

Berenika Kohoutová, Zdroj: Pavel Gwuržď / Nextfoto

Berenika Kohoutová se naučila nehroutit se

Bereniku Kohoutovou jste dokonce mohli vidět v seriálu Ordinace v růžové zahradě. Zahrála si tam maminku dvou dětí Denisu, která svedla syna vrchní sestry Květy, Jonáše. Toho si zahrál Milan Peroutka. Protože předtím žila s jeho otcem, s nímž měla dvě dcery, byla v Ordinaci zápornou postavou, které diváci nepřáli nic dobrého. V seriálu Ordinace v růžové zahradě se přitom Berenika objevila už v roce 2010 ve vedlejší roli, kdy si zahrála dceru jednoho pacienta.

Životním mottem Bereniky je nehroutit se z neúspěchů. To ji ale naučila až její malá dcera Lola. Ačkoliv má kvůli péči o malou dceru Lolu podstatně méně času na sebe i na svou práci, cítí se s dítětem paradoxně svobodnější. To díky tomu, že kvůli špatné organizaci času může některé nabídky rozumněji přehodnotit a s klidným srdcem odmítnout. Jako první šly na řadu ty, do kterých se jí příliš nechtělo. Díky dceři se alespoň měla na co vymluvit. Díky Lole si také uvědomuje, jak vzácný je čas, a proto jej rozhodně nemarní. Zároveň však jedním dechem přiznává, že bez hlídacích babiček by rozhodně nezvládla své aktuální pracovní nasazení.

 

Zdroje: