Přítelkyně Ondřeje Havla z Ulice přebrala moderátorskou štafetu po Robertu Rosenbergovi v turnajích Muay Thai

Přítelkyně Ondřeje Havla z Ulice přebrala moderátorskou štafetu po Robertu Rosenbergovi v turnajích Muay Thai
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je krásná, je talentovaná, hraje počítačové hry, získala titul inženýrky, moderuje společenské akce a patří jí večery na Fajn Rádiu. Takto by se dala popsat Bára Dvorská, modla Ondřeje Havla, kterého můžeme vídat ve Snídani s Novou a několik let hrál v seriálu Ulice. Takovou přítelkyni mu může každý jen závidět, třeba bývalý kolega z hudební kapely New Element, který s Bárou randil před Ondřejem.

Bára Dvorská se k moderování dostala díky studiu žurnalistiky.

Její video umístěné na Facebooku objevil prezident české asociace Muay Thai Petr Ottich a vybral si ji jako nástupce Roberta Rosenberga pro uvádění galavečerů a turnajů věnovaných tomuto bojovému umění. Poté už její hvězda stoupala vzhůru a Bára se posouvá ve světě moderování dál. Za tento úspěch vděčí právě thajskému boxu. „Díky Muay Thai se rozběhla celá moje kariéra. Dostala jsem tam kontakt na Primu, odtamtud si mě zase vybrali z rádia… Ačkoliv bych to nikdy netušila, Muay Thai je kolébka mé kariéry, je to super sport a hodně mě to baví,” svěřila v rozhovoru pro entropiq.gg.

„Muay Thai je kolébka mé kariéry.”

 

Uhádli byste, kdo je Bářiným moderátorským vzorem?

„Obecně je vzorem všech českých moderátorů Leoš Mareš. Kdybych měla říct pár jmen, tak mě baví třeba Zorka Hejdová, Adéla Banášová, výborný je Marek Eben, u kterého jsem sice ze začátku nemohla úplně přijít na chuť jeho humoru, ale musím říct, že je improvizační mistr,” přidala v rozhovoru. 

Bára Dvorská má co nabídnout a jistě o ní ještě hodně uslyšíme.

Jejích osobních kvalit si rovněž cení i její přítel Ondřej Havel, se kterým sdílí společného koníčka i profesi, a tou je právě moderování. Rozdávají zamilované úsměvy na jejich Instagramech a nedávno oslavili první výročí láskyplného vztahu.

 

Zdroj: