Seriál Anatomie života: Hlavní hrdinka končí v léčebně

Seriál Anatomie života: Hlavní hrdinka končí v léčebně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anděl přestrojený v uniformě sestřičky urgentního příjmu, který bojuje s vlastními démony. To je příběh Táni Šnajdrové, která nezištně pomáhá s veškerým nasazením svých sil pacientům všech věkových skupin. Sama sobě ale pomoct nedokázala.

Poslední díl Anatomie života

Drogy dostaly Táňu do svízelné situace. Sice se dobrovolně přihlásila na adiktologii a zarputile tvrdí své lékařce, že má svou samoléčbu pod kontrolou, ale okolnosti ji donutily přiznat svou závislost. 

Táňa ošetřovala umírajícího pacienta, kterému byly podávány tišící léky pro úlevu od úporných bolestí. Sama ale takovými vnitřními bolestmi trpěla, protože odvykala, ale léky na odvykání nebyly dostatečně silné. Proto znovu sahá po odříkaném životabudiči. 

Anesteziolog Petr, její přítel, přišel na to, že mu byly odcizeny recepty na léky. Táňa jen mlčí a předstíravě se tomu diví. 

Osudový moment přiznání!

Umírající pacient dostával pravidelné dávky morfinu, aby mu jeho odchod na onen svět lékaři z urgentního příjmu co nejvíce ulehčili. Poslední injekce, co dostal od Petra, ale nepřinesla takovou úlevu, jaká by se očekávala. A to byl ten moment, který Táňu dohnal k přiznání. V nemocnici se totiž začaly ztrácet léky, a tak, aby se na nic nepřišlo, naředila Táňa láhev s opiáty, a z té dostal tento pacient onu neúčinnou dávku. Táňa šla tedy s pravdou ven a řekla Petrovi, ať mu lék podá z jiné lahve. Při jejich rozhovoru vtrhla do místnosti Helena a Petr jí všechno pověděl. 

Pro Táňu si přicházejí zřízenci nemocnice v čele s primářkou Martou Dostálovou a odvádějí ji z nemocnice pryč. 

Jaký budou mít dopad Tániny přešlapy a lži na její práci a vztah s Petrem? A dostane druhou šanci na spokojený život? Sledujte další silné příběhy seriálu Anatomie života.